AK PARTİ GEBZE DEVAM EDİYOR

Siyaset 12.06.2020 - 13:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE DEVAM EDİYOR

KH/CENGİZYUCAK Ak PARTİ Gebze İlçe Başkanlığı Covit-19 ile mücadele kapsamında virüsün yayılmasını önlemek için kısa süreliğine ara verdiği "Teşkilatta Nöbetçi Yönetim Kurulu üyesi" uygulamasını kısıtlamaların kalkması üzerine devam ett,rmeye başladı.. Bugün İlçe Treşkilatına nöbet tutmya gelen yönetim kurulu üyesi sunay Çelik "Nöbetlerimize devam ediyoruz. " dedi,..

KH/CENGİZYUCAK Ak PARTİ Gebze İlçe Başkanlığı Covit-19 ile mücadele kapsamında virüsün yayılmasını önlemek için kısa süreliğine ara verdiği "Teşkilatta Nöbetçi Yönetim Kurulu üyesi" uygulamasını kısıtlamaların kalkması üzerine devam ett,rmeye başladı..

Bugün İlçe Treşkilatına nöbet tutmya gelen yönetim kurulu üyesi sunay Çelik "Nöbetlerimize devam ediyoruz. " dedi,..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.