KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ONLARI AFFETMEDİ

05.05.2020 - 00:16, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ONLARI AFFETMEDİ

İl Emniyet Müdürlüğümüzce Koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında alınan koruyucu tedbirlerin vatandaşlarımız tarafından uygulanması ile ilgili olarak 04.05.2020 günü İlimiz genelinde denetimler yapılmıştır. Yapılan denetimlerde, 918 iş yeri ve 3529 şahıs kontrol edilmiş;   Karantina kurallarını ihlal eden 40 şahsa, Sokağa çıkma yasağı/kısıtlamasına uymayan 33 şahsa, Sosyal mesafe ihlali yapan 15 şahsa, Seyahat izni olmadan seyahat eden 14 şahsa idari para cezası yazılmıştır.   Yukarıda belirtilen ihlallerden toplam 102 şahsa idari para cezası uygulanmış olup yapılan idari işlemler haricinde çeşitli suçlardan aranan 8 şahıs yakalanmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, alınan tedbir kararlarının uygulanması ile ilgili denetimlerimiz kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.      

İl Emniyet Müdürlüğümüzce Koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında alınan koruyucu tedbirlerin vatandaşlarımız tarafından uygulanması ile ilgili olarak 04.05.2020 günü İlimiz genelinde denetimler yapılmıştır. Yapılan denetimlerde, 918 iş yeri ve 3529 şahıs kontrol edilmiş;

 

  • Karantina kurallarını ihlal eden 40 şahsa,
  • Sokağa çıkma yasağı/kısıtlamasına uymayan 33 şahsa,
  • Sosyal mesafe ihlali yapan 15 şahsa,
  • Seyahat izni olmadan seyahat eden 14 şahsa idari para cezası yazılmıştır.

 

Yukarıda belirtilen ihlallerden toplam 102 şahsa idari para cezası uygulanmış olup yapılan idari işlemler haricinde çeşitli suçlardan aranan 8 şahıs yakalanmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, alınan tedbir kararlarının uygulanması ile ilgili denetimlerimiz kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.