MASKE MESELESİNE NOKTA KOYDUM

02.05.2020 - 01:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MASKE MESELESİNE NOKTA KOYDUM

KH/CENGİZYUCAK Devletimiz tarafından dünya çapında yürütülen Koronavirüs ile mücadele salgını kapsamında ABD’ye teslim gönderilecek olan ikinci grup tıbbi yardım malzemelerini taşıyan TSK’ya ait uçağımız Vaşington yakınlarındaki Andrews Hava Üssü’ne indi ve maskelerimizin yetkililere teslimatı yapıldı.. Eyvallah.. ABD'ye ikinci posta maske yardımı gitti ama ben e-Devletten başvurumu yapmama rağmen daha Devletten tek bir maske alamadım.. Maske satışı yasak olduğu için ne eczanede ne de piyasada bulamadım.. Cep telefonuma maske kodu da gelmedi.. Derken imdadıma Belediyeler yetişti.. Gebze ve Darıca Belediyeleri yetişmeseydi maskesiz kalmıştık.. Devletimiz sağolsun ama Belediyelerimiz de güçlü bir şekilde var olsun.. İstediğinde Devletin vatandaşına ulaşması ne kadar kolay ise vatandaşın da Belediyelerine ulaşması bir o kadar kolay.. Nokta..

KH/CENGİZYUCAK Devletimiz tarafından dünya çapında yürütülen Koronavirüs ile mücadele salgını kapsamında ABD’ye teslim gönderilecek olan ikinci grup tıbbi yardım malzemelerini taşıyan TSK’ya ait uçağımız Vaşington yakınlarındaki Andrews Hava Üssü’ne indi ve maskelerimizin yetkililere teslimatı yapıldı..

Eyvallah..

ABD'ye ikinci posta maske yardımı gitti ama ben e-Devletten başvurumu yapmama rağmen daha Devletten tek bir maske alamadım..
Maske satışı yasak olduğu için ne eczanede ne de piyasada bulamadım..
Cep telefonuma maske kodu da gelmedi..
Derken imdadıma Belediyeler yetişti..

Gebze ve Darıca Belediyeleri yetişmeseydi maskesiz kalmıştık..
Devletimiz sağolsun ama Belediyelerimiz de güçlü bir şekilde var olsun..
İstediğinde Devletin vatandaşına ulaşması ne kadar kolay ise vatandaşın da Belediyelerine ulaşması bir o kadar kolay..
Nokta..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.