BAŞKAN BIYIK VE EKİBİNE KUŞATMA

09.03.2020 - 18:17, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BIYIK VE EKİBİNE KUŞATMA

KH/CENGİZYÜCAK Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği yönetimi bugün Darıca Belediyesine giderek Darıca Belediye Başkanı Muzaaffer Bıyık ve başkan yardımcılarına Darıca Gençler Birliği takım eşorfmanı giydirdiler.. Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği yönetimini makamında ağırlayan Başkan Bıyık onların bu jestlerinden dolayı çok mutlu oldu ve ."Darıca Gençlerbirliği takımımıza her zaman destek tam destek olmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi..

KH/CENGİZYÜCAK Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği yönetimi bugün Darıca Belediyesine giderek Darıca Belediye Başkanı Muzaaffer Bıyık ve başkan yardımcılarına Darıca Gençler Birliği takım eşorfmanı giydirdiler..

Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği yönetimini makamında ağırlayan Başkan Bıyık onların bu jestlerinden dolayı çok mutlu oldu ve ."Darıca Gençlerbirliği takımımıza her zaman destek tam destek olmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.