AK PARTİ GEBZE İKİNCİ LİSTE İÇİN TEYAKKUZDA

Siyaset 24.02.2020 - 21:24, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE İKİNCİ LİSTE İÇİN TEYAKKUZDA

KH/CENGİZYÜCAK Ak Parti Kocaeli il Teşkilatının belirlediği  tarih değişmezse Ak Parti Gebze ilçe kongresini 12 Nisan 2020 tarihinde Gebze Osman Hamdi bey Kültür Merkezinde gerçekleştirecek.. Kongre ile ilgili olarak Ak Parti Gebze siyaset kulislerinde   en yoğun olarak konuşulanlar arasında "Mevcut Başkan İrfan Ayar ile yola devam edilecek" ve "Genel Merkez tarafından, Gebze ilçeyi toparlayıp kaynaştıracak tecrübeye sahip yeni bir isim aday olarak gösterilerek kongreye tek liste gidilecek.." tezleri ağır basıyor.. AK PARTİ GEBZE'DE İKİNCİ LİSTE ÖNLEMİ Ak Parti Gebze ilçe kongresi için kulisler fokur fokur kaynarken "Ak Parti Genel Merkezi, Gebze teşkilat tabanında karşılığı olmayan bir ismi ilçe başkan adayı olarak dayatırsa kesinlikle karşısına ikinci bir liste çıkarılır"  görüşü yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.. İkinci liste çıkma ihtimali karşısında işi son güne bırakıp kongre günü sıkıntı yaşamak istemeyen Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatının bugünden önlem alma yoluna gittiği öğrenildi.. Ak Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı Gebzeli Mustafa Yıldıztekin bu akşam Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında bir önceki kongrede Hasan Soba karşısında ikinci liste çıkaran Atilla Karakaş ve teşkilat tabanında karşılıkları olan eski ilçe başkanı Yılmaz Bayram ve eski ilçe başkan yardımcılarından Şamil Yalçın ile bir araya geldi. Toplantıya  lçe başkanı İrfan Ayar, katılması bekleniyor.. İKİNCİ LİSTEYİ SÜRPRİZ İSİM ÇIKARACAK Öte yandan edindiğimiz özel bir bilgiye göre ikinci liste beklenildiği gibi eski il başkan yardımcısı Hüseyin Kurt veya siyasi  ekip arkadaşı Köksal Tataoğlu'ndan değil Ak Parti Gebze ve Milli Görüş camiasının geniş bir kesiminde tanınan genç bir isimden gelme  ihtimali çok yüksekmiş..

KH/CENGİZYÜCAK Ak Parti Kocaeli il Teşkilatının belirlediği  tarih değişmezse Ak Parti Gebze ilçe kongresini 12 Nisan 2020 tarihinde Gebze Osman Hamdi bey Kültür Merkezinde gerçekleştirecek..

Kongre ile ilgili olarak Ak Parti Gebze siyaset kulislerinde   en yoğun olarak konuşulanlar arasında "Mevcut Başkan İrfan Ayar ile yola devam edilecek" ve "Genel Merkez tarafından, Gebze ilçeyi toparlayıp kaynaştıracak tecrübeye sahip yeni bir isim aday olarak gösterilerek kongreye tek liste gidilecek.." tezleri ağır basıyor..

AK PARTİ GEBZE'DE İKİNCİ LİSTE ÖNLEMİ

Ak Parti Gebze ilçe kongresi için kulisler fokur fokur kaynarken "Ak Parti Genel Merkezi, Gebze teşkilat tabanında karşılığı olmayan bir ismi ilçe başkan adayı olarak dayatırsa kesinlikle karşısına ikinci bir liste çıkarılır"  görüşü yüksek sesle dillendirilmeye başlandı..

İkinci liste çıkma ihtimali karşısında işi son güne bırakıp kongre günü sıkıntı yaşamak istemeyen Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatının bugünden önlem alma yoluna gittiği öğrenildi..

Ak Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı Gebzeli Mustafa Yıldıztekin bu akşam Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında bir önceki kongrede Hasan Soba karşısında ikinci liste çıkaran Atilla Karakaş ve teşkilat tabanında karşılıkları olan eski ilçe başkanı Yılmaz Bayram ve eski ilçe başkan yardımcılarından Şamil Yalçın ile bir araya geldi. Toplantıya  lçe başkanı İrfan Ayar, katılması bekleniyor..

İKİNCİ LİSTEYİ SÜRPRİZ İSİM ÇIKARACAK
Öte yandan edindiğimiz özel bir bilgiye göre ikinci liste beklenildiği gibi eski il başkan yardımcısı Hüseyin Kurt veya siyasi  ekip arkadaşı Köksal Tataoğlu'ndan değil Ak Parti Gebze ve Milli Görüş camiasının geniş bir kesiminde tanınan genç bir isimden gelme  ihtimali çok yüksekmiş..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.