AK PARTİ KARAMÜRSEL'DE İLÇE BAŞKANLIK OYLAMASI

Siyaset 11.02.2020 - 13:52, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KARAMÜRSEL'DE İLÇE BAŞKANLIK OYLAMASI

KH/CENGİZYÜCAK 23 Şubat 2020 Pazar günü yapılacak olan Akparti Karamürsel İlçe Kongresinde, mevcut ilçe başkanı Recep Demirelli tekrar aday olmazken,  ilçe başkanlığına 5.aday adayı var.. Ak Parti Karamürsel İlçe teşkilat mensupları bugün Karamürsel İlçe Binasında sandık başına giderek bu aday adayları için Temayül yoklamasına katılım sağlıyorlar.. AK Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı için yapılacak temayülde ilçe ana kademe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları yöneticileri ile meclis üyeleri ve ilçe belediye başkanı oy kullanacak. Toplam 102 AK Partili sandık başına giderek ilçe başkanlığı için gönlünden geçen isim olarak Ahmet Utaş,Sait Mete,İsa Akgün,Fatih Temiz ve Hasan Olgun isimlerinden birisini yazacak. Ak Parti Karmürsel'in bugün kü temayül yoklamasına il başkan yardımcısı Halit Çokan ile birlikte giden İl başkanı Mehmet Ellibeş "7. Olağan Kongre sürecimizde bugün Karamürsel'deyiz. Temayül yoklamamıza müthiş bir katılım gösteren teşkilatımıza teşekkür ediyorum." dedi..

KH/CENGİZYÜCAK 23 Şubat 2020 Pazar günü yapılacak olan Akparti Karamürsel İlçe Kongresinde, mevcut ilçe başkanı Recep Demirelli tekrar aday olmazken,  ilçe başkanlığına 5.aday adayı var.. Ak Parti Karamürsel İlçe teşkilat mensupları bugün Karamürsel İlçe Binasında sandık başına giderek bu aday adayları için Temayül yoklamasına katılım sağlıyorlar..

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı için yapılacak temayülde ilçe ana kademe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları yöneticileri ile meclis üyeleri ve ilçe belediye başkanı oy kullanacak.

Toplam 102 AK Partili sandık başına giderek ilçe başkanlığı için gönlünden geçen isim olarak Ahmet Utaş,Sait Mete,İsa Akgün,Fatih Temiz ve Hasan Olgun isimlerinden birisini yazacak.

Ak Parti Karmürsel'in bugün kü temayül yoklamasına il başkan yardımcısı Halit Çokan ile birlikte giden İl başkanı Mehmet Ellibeş "7. Olağan Kongre sürecimizde bugün Karamürsel'deyiz. Temayül yoklamamıza müthiş bir katılım gösteren teşkilatımıza teşekkür ediyorum." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.