AK PARTİ GEBZE GENÇLİĞİ ZAFER KILIÇ'I DİNLEYECEK

Siyaset 07.02.2020 - 22:58, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE GENÇLİĞİ ZAFER KILIÇ'I DİNLEYECEK

KH/CENGİZYÜCAK Ak Parti Gebze İlçe Gençlik kolu başkanı Ayhan Yılmaz bu akşam yönetim kurulu üyeleri ile birllikte, Ak Parti Gebze eski ilçe gençlik kolu başkanı Zafer Kılıç'ı ziyaret ederek "vefa daveti"nde bulundu.. Başkan Ayhan Yılmaz, 2005-2008 yılları arasında Ak Parti Gebze İlçe Gençlik kolu başkanlığı görevinde bulunduktan sonra Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına da seçilen Zafer Kılıç ve o günkü yönetim kurulu üyelerini 22 şubat 2020 tarihinde İlçe Teşkilatında mevcut ilçe yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etmeye ve o günkü siyasi koşulları ve tecrübelerini aktarmaya davet ettiler.. Ayhan Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin bu vefalı davranışından dolayı oldukça duygulanan Zafer Kılıç "tabi ki, onur duyarım, seve seve, koşa koşa geliriz" dediği öğrenildi.. 

KH/CENGİZYÜCAK Ak Parti Gebze İlçe Gençlik kolu başkanı Ayhan Yılmaz bu akşam yönetim kurulu üyeleri ile birllikte, Ak Parti Gebze eski ilçe gençlik kolu başkanı Zafer Kılıç'ı ziyaret ederek "vefa daveti"nde bulundu..

Başkan Ayhan Yılmaz, 2005-2008 yılları arasında Ak Parti Gebze İlçe Gençlik kolu başkanlığı görevinde bulunduktan sonra Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına da seçilen Zafer Kılıç ve o günkü yönetim kurulu üyelerini 22 şubat 2020 tarihinde İlçe Teşkilatında mevcut ilçe yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etmeye ve o günkü siyasi koşulları ve tecrübelerini aktarmaya davet ettiler..

Ayhan Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin bu vefalı davranışından dolayı oldukça duygulanan Zafer Kılıç "tabi ki, onur duyarım, seve seve, koşa koşa geliriz" dediği öğrenildi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.