DARICA BELEDİYE MECLİSİNE BİLGİN ÖNERGESİ

Dünya 06.02.2020 - 21:42, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA BELEDİYE MECLİSİNE BİLGİN ÖNERGESİ

KH/CENGİZYÜCAK Darıcalıların ve Ardahanlıların sevgisine mazhar olan ve hep sevgi ile yadedilen merhum Adnan Bilgin'in ismi mahallesinde yaşatılacak.. Uzun yıllar Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görev yapan ve 24 Aralık 2017 yılında vefat eden Adnan Bilgin'in ikamet ettiği Kazım Karabekir Mahallesi'nde bir yere verilmesi CHP Meclis Üyesi Şadi Güven ve Selim Özcan tarafından önerildi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık önerge ile ilgili olarak, "Adnan Ağabey sevdiğimiz bir zabıta çalışanımızdı. Allah rahmet eylesin.Gündemimizde var. Hukuk Komisyonunda değerlendirilsin." talimatını verdi.

KH/CENGİZYÜCAK Darıcalıların ve Ardahanlıların sevgisine mazhar olan ve hep sevgi ile yadedilen merhum Adnan Bilgin'in ismi mahallesinde yaşatılacak..

Uzun yıllar Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görev yapan ve 24 Aralık 2017 yılında vefat eden Adnan Bilgin'in ikamet ettiği Kazım Karabekir Mahallesi'nde bir yere verilmesi CHP Meclis Üyesi Şadi Güven ve Selim Özcan tarafından önerildi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık önerge ile ilgili olarak, "Adnan Ağabey sevdiğimiz bir zabıta çalışanımızdı. Allah rahmet eylesin.Gündemimizde var. Hukuk Komisyonunda değerlendirilsin." talimatını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.