ARTUT DİLOVALI KADINLARI ORAYA GÖTÜRDÜ

Dünya 05.02.2020 - 12:54, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ARTUT DİLOVALI KADINLARI ORAYA GÖTÜRDÜ

KH/CENGİZYÜCAK Ak Parti Dilovası Kadın kolu başkanı Gülay Artut, Dilovalı kadınları Kartepe Kayak merkezi tesislerine gzmeye götürdü.. Geziden ve Dilovalı Kadınların neşeli bir gün geçirmesinden oldukça memnun kalan Başkan Artut o keyifli anların fotoğraflarını ve duygularını sosyal medayadan "Kartepe gezimizden ..Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Hamza Şayir Bey'e teşekkür ederiz.." sözleri ile paylaştı..

KH/CENGİZYÜCAK Ak Parti Dilovası Kadın kolu başkanı Gülay Artut, Dilovalı kadınları Kartepe Kayak merkezi tesislerine gzmeye götürdü..

Geziden ve Dilovalı Kadınların neşeli bir gün geçirmesinden oldukça memnun kalan Başkan Artut o keyifli anların fotoğraflarını ve duygularını sosyal medayadan "Kartepe gezimizden ..Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Hamza Şayir Bey'e teşekkür ederiz.." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.