AK PARTİ GEBZE'DE VEDA ZİYARETLERİ BAŞLADI

Siyaset 03.02.2020 - 18:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE'DE VEDA ZİYARETLERİ BAŞLADI

KH/CENGİZYÜCAK 12 Nisan 2020 tarihinde yapılması beklenen Ak Parti Gebze ilçe kongresinde yaş haddi nedeni ile Ak Parti Gebze İlçe Gençlik kolu başkanlığını bırakacak olan Ayhan Yılmaz, kendisinden önceki ilçe gençlik kolu başkanı olan Ertan Kara'yı özel işyerinde ziyaret etti.. Aynı zamanda Gebze Belediye Meclis üyesi de olan Ayhan Yılmaz bu ziyareti sosyal medyadan "Önceki dönem gençlik kolları başkanımız kıymetli dostum Ertan KARA’yı işyerinde ziyaret ederek hasbihal ettik. Hoş sohbeti ve muhabbeti için teşekkür ediyorum." şeklinde duyurdu..

KH/CENGİZYÜCAK 12 Nisan 2020 tarihinde yapılması beklenen Ak Parti Gebze ilçe kongresinde yaş haddi nedeni ile Ak Parti Gebze İlçe Gençlik kolu başkanlığını bırakacak olan Ayhan Yılmaz, kendisinden önceki ilçe gençlik kolu başkanı olan Ertan Kara'yı özel işyerinde ziyaret etti..

Aynı zamanda Gebze Belediye Meclis üyesi de olan Ayhan Yılmaz bu ziyareti sosyal medyadan "Önceki dönem gençlik kolları başkanımız kıymetli dostum Ertan KARA’yı işyerinde ziyaret ederek hasbihal ettik. Hoş sohbeti ve muhabbeti için teşekkür ediyorum." şeklinde duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.