Ak Parti Çayırova ilçe başkanı kim olmalıdır?

Siyaset 02.12.2019 - 11:15, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Ak Parti Çayırova ilçe başkanı kim olmalıdır?

KH/CENGİZYÜCAK Ak Parti Çayırova Belediyesi eski meclis üyesi Kenan Laçin facebook sayfasından önce "Bazen çayirova Ak Partide aktif siyaset yapanları anlatmakta zorlanıyorum. Bugün dikkatimi çekti istanbul haliç ile ilgili çevreci paylaşimlar da bulunmuşlar. Sevgili arkadaşlar her gün akşam saatlerinde bir karabasan gibi çayirovanin üzerine çöken deri sanayinden gelen kokular ve haftada bir kaç kez çevreye sanayiden salınan kimyasal kokular içinde gündem oluşturacak paylasimlar yapsanız güzel olurdu." şeklinde partili arkdaşlarını eleştirdi ve sonra önümüzdeki kongrede Ak Parti İlçe Başkanı olacak kişi için bir profil çizdi.. İŞTE O PAYLAŞIMI Ak Parti ilçe başkanı kim olmalıdır? Bu sorunun cevabı şu isim bu isim olsun dan daha çok oturduğu koltuğun farkında olacak isim olmalıdır. Iktidar partisinin ve onun genel başkanını temsil ettiğinin bilincinde olup kamu burokrasini ve yerel yönetim bürokrasisini cayırovanin ,çayirovalilarin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda yönlendirecek ve denetimini yapacak bir isim olmalıdır. Kocaeli ülkemize en fazla katma değer kazandıran bir vilayet. Cayirovamiz da Gebze ile birlikte kocaeli de en fazla katma değer kazandıran ilçe. Cayirovamiz maalesef kocaeli nin veya istanbul un bir arka mahallesi, çöplüğü gibi görüldü. Bu anlayışı değiştirecek cayirovalilik bilincinde insanların olduğu bir yönetim anlayışı ile hareket edecek bir isim ilçe başkanı olmalıdır. Kısaca bu iş herkesin değil er kişinin işidir vesselam.

KH/CENGİZYÜCAK Ak Parti Çayırova Belediyesi eski meclis üyesi Kenan Laçin facebook sayfasından önce "Bazen çayirova Ak Partide aktif siyaset yapanları anlatmakta zorlanıyorum. Bugün dikkatimi çekti istanbul haliç ile ilgili çevreci paylaşimlar da bulunmuşlar.
Sevgili arkadaşlar her gün akşam saatlerinde bir karabasan gibi çayirovanin üzerine çöken deri sanayinden gelen kokular ve haftada bir kaç kez çevreye sanayiden salınan kimyasal kokular içinde gündem oluşturacak paylasimlar yapsanız güzel olurdu
." şeklinde partili arkdaşlarını eleştirdi ve sonra önümüzdeki kongrede Ak Parti İlçe Başkanı olacak kişi için bir profil çizdi..

İŞTE O PAYLAŞIMI

Ak Parti ilçe başkanı kim olmalıdır?
Bu sorunun cevabı şu isim bu isim olsun dan daha çok oturduğu koltuğun farkında olacak isim olmalıdır.
Iktidar partisinin ve onun genel başkanını temsil ettiğinin bilincinde olup kamu burokrasini ve yerel yönetim bürokrasisini cayırovanin ,çayirovalilarin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda yönlendirecek ve denetimini yapacak bir isim olmalıdır.
Kocaeli ülkemize en fazla katma değer kazandıran bir vilayet.
Cayirovamiz da Gebze ile birlikte kocaeli de en fazla katma değer kazandıran ilçe.
Cayirovamiz maalesef kocaeli nin veya istanbul un bir arka mahallesi, çöplüğü gibi görüldü.
Bu anlayışı değiştirecek cayirovalilik bilincinde insanların olduğu bir yönetim anlayışı ile hareket edecek bir isim ilçe başkanı olmalıdır.
Kısaca bu iş herkesin değil er kişinin işidir vesselam.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.