PURO İÇENLERİN KEYFİNİ KAÇIRAN HABER!

07.10.2019 - 09:24, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

PURO İÇENLERİN KEYFİNİ KAÇIRAN HABER!

AK Parti’nin Kızılcahamam kampında sigara ile mücadele konusuna değinen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, puroya ağır vergiler getirileceğini söyledi. Erdoğan, özel arabalarda sigara kullananlara yönelik denetimlere dikkati çekti. Cumhuriyet'ten Emine Kaplan'ın haberine göre,  milletvekillerini de uyaran Erdoğan, “Puro içenlerinizi de biliyorum. Puroya da ağır vergiler getireceğiz” dedi.

AK Parti’nin Kızılcahamam kampında sigara ile mücadele konusuna değinen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, puroya ağır vergiler getirileceğini söyledi.

Erdoğan, özel arabalarda sigara kullananlara yönelik denetimlere dikkati çekti. Cumhuriyet'ten Emine Kaplan'ın haberine göre,  milletvekillerini de uyaran Erdoğan, “Puro içenlerinizi de biliyorum. Puroya da ağır vergiler getireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.