ESKİ BAŞKAN YENİ BAŞKANA VERDİ MEHTERİ

Siyaset 02.09.2019 - 20:36, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ESKİ BAŞKAN YENİ BAŞKANA VERDİ MEHTERİ

KH/SİYASET/CENGİZYÜCAK Darıca'nın yeni belediye başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca ilçe başkanı Av. Ufuk Acay ile birlikte Belediye temizlik araç filosuna katılan yeni bir temizlik aracı ile test sürüşü yaptı.. Kısa sürede servis edildiği medyada ve sosyal medyada çokça beğenilen ve paylaşılan bu fotoğraf karesini facebook sayfasından yayınlayan Ak Parti Çayırova eski ilçe başkanı Zafer Kılıç "Böyle bir güzel.bir fotoğraf var mı .. Ben soylıyım darıca ya hizmet noktasında aynı yerde buluşan biri ilçe başkanı biri belediye başkanı .. Sizleri tebrik.ediyorum.. Allah güzel.hizmetler yapmayı nasip etsin.." paylaşımında bulundu.. Zafer Kılıç'ın bu yorumu akıllara A HABER'in sabah haberleri sunucusu Erkan Tan'ın Reis Erdoğan'ın her başarılı haberinin ardından "hadi verin mehteri arkadaşlar" sözlerini akıllara getirdi.. 

KH/SİYASET/CENGİZYÜCAK Darıca'nın yeni belediye başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca ilçe başkanı Av. Ufuk Acay ile birlikte Belediye temizlik araç filosuna katılan yeni bir temizlik aracı ile test sürüşü yaptı..
Kısa sürede servis edildiği medyada ve sosyal medyada çokça beğenilen ve paylaşılan bu fotoğraf karesini facebook sayfasından yayınlayan Ak Parti Çayırova eski ilçe başkanı Zafer Kılıç "Böyle bir güzel.bir fotoğraf var mı .. Ben soylıyım darıca ya hizmet noktasında aynı yerde buluşan biri ilçe başkanı biri belediye başkanı .. Sizleri tebrik.ediyorum.. Allah güzel.hizmetler yapmayı nasip etsin.." paylaşımında bulundu..
Zafer Kılıç'ın bu yorumu akıllara A HABER'in sabah haberleri sunucusu Erkan Tan'ın Reis Erdoğan'ın her başarılı haberinin ardından "hadi verin mehteri arkadaşlar" sözlerini akıllara getirdi.. Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, araba ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.