AK PARTİ DİLOVASI BİTİRDİ

Siyaset 19.08.2019 - 23:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ DİLOVASI BİTİRDİ

Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilat'nın 20 Ağustos salı günü saat 19.00 da Dilovası Kültür Merkezinde gerçekleştireceği İlçe Danışma Meclis toplantısı için salon hazırlıklar İlçe Gençlik Kolu teşkilatı tarafından yapılarak bitirildi.. İlçe Gençlik kolu başkanı Emre Sarıca "Salonumuzun hazırlığında emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi... Danışma Meclis toplantısına başta İl başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Bölge milletvekili Cemil Yaman ve diğer milletvekilleri ile Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in katılacağı öğrenildi..

Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilat'nın 20 Ağustos salı günü saat 19.00 da Dilovası Kültür Merkezinde gerçekleştireceği İlçe Danışma Meclis toplantısı için salon hazırlıklar İlçe Gençlik Kolu teşkilatı tarafından yapılarak bitirildi..
İlçe Gençlik kolu başkanı Emre Sarıca "Salonumuzun hazırlığında emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi...
Danışma Meclis toplantısına başta İl başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Bölge milletvekili Cemil Yaman ve diğer milletvekilleri ile Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in katılacağı öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.