FARUK BAŞARAN KUTLADI

19.08.2019 - 15:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

FARUK BAŞARAN KUTLADI

15 Temmuz darbe girişimi sonrası KHK ile Kapatılan GESİAD'ın ve ASİAD'ın kurucu Başkanı ve Gebze'nin tanınmış isimlerinden birisi olan Ömer Faruk Başaran, ailesi ile birlikte tatilini geçirmekte olduğu Bodrum'da kızları ve kayınpederi için doğum günü kutlaması yaptı.. Ömer Faruk Başaran o mutlu anlarını sosyal medyadan "Kızlarım Mina ve Sena 'nın..kayinpederim Ergun Kırmızıtaş 'ın doğum günlerini hepberaber kutladık.." mesajı ile paylaştı.. 

15 Temmuz darbe girişimi sonrası KHK ile Kapatılan GESİAD'ın ve ASİAD'ın kurucu Başkanı ve Gebze'nin tanınmış isimlerinden birisi olan Ömer Faruk Başaran, ailesi ile birlikte tatilini geçirmekte olduğu Bodrum'da kızları ve kayınpederi için doğum günü kutlaması yaptı..
Ömer Faruk Başaran o mutlu anlarını sosyal medyadan "Kızlarım Mina ve Sena 'nın..kayinpederim Ergun Kırmızıtaş 'ın doğum günlerini hepberaber kutladık.." mesajı ile paylaştı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.