BAŞKAN ELLİBEŞ CİVELEK'E ALAN BIRAKMIYOR

Siyaset 19.07.2019 - 14:26, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN ELLİBEŞ CİVELEK'E ALAN BIRAKMIYOR

KH/CENGİZYÜCAK Ali Babacan'ın yeni kuracağı parti için Kocaeli'de eski Bakan Nihat Ergün ile birlikte en çok konuşulan diğer isim ise Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek. Mahmut Civelek'in il başkanı olduğu dönemde sağ kolu is il başkan yardımcısı Mehmet İpşiroğlu idi. Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet Ellibeş bugün Mehmet ipşiroğlu'nu özel işyerinde ziyaret ettikten sonra sosyal medayadan "İl İstişare Kurulu üyemiz, sevgili kardeşim Mehmet İpşiroğlu'nu ziyaret ettik. Hoş sohbeti ve ağırlamasından dolayı teşekkür ediyorum." mesajı ile paylaştı.. Bu ziyaret siyasi kulislerde "Başkan Ellibeş ne olur nolmaz diye işi sıkı tutuyor ve Mahmut Civelek'e manevra alanı bırakmıyor" şeklinde yankı buldu..

KH/CENGİZYÜCAK Ali Babacan'ın yeni kuracağı parti için Kocaeli'de eski Bakan Nihat Ergün ile birlikte en çok konuşulan diğer isim ise Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek. Mahmut Civelek'in il başkanı olduğu dönemde sağ kolu is il başkan yardımcısı Mehmet İpşiroğlu idi.
Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet Ellibeş bugün Mehmet ipşiroğlu'nu özel işyerinde ziyaret ettikten sonra sosyal medayadan "İl İstişare Kurulu üyemiz, sevgili kardeşim Mehmet İpşiroğlu'nu ziyaret ettik. Hoş sohbeti ve ağırlamasından dolayı teşekkür ediyorum." mesajı ile paylaştı..
Bu ziyaret siyasi kulislerde "Başkan Ellibeş ne olur nolmaz diye işi sıkı tutuyor ve Mahmut Civelek'e manevra alanı bırakmıyor" şeklinde yankı buldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.