İstanbul Büyükşehir'de sıcak gelişme

Siyaset 19.07.2019 - 13:37, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İstanbul Büyükşehir'de sıcak gelişme

Ekrem İmamoğlu açıkladı: İstifa ettiler İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geldiğinden beri krize neden olan büyükşehire bağlı 30 iştirak şirketinde yönetim kurulu başkanları ve vekillerin istifasının ardından genel müdürlerin de görevden alındığını açıkladı. İştirak şirketlerindeki yönetimlerin yüzde 90’ının istifa etmesi ile önlerindeki sürecin açıldığını belirten İmamoğlu, “Biz ilk etapta otomatik olarak yönetimin içine girmiş olacağız. Kurban Bayramına kadar bütünüyle bu sorunları aşmış oluruz” dedi.

Ekrem İmamoğlu açıkladı: İstifa ettiler
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geldiğinden beri krize neden olan büyükşehire bağlı 30 iştirak şirketinde yönetim kurulu başkanları ve vekillerin istifasının ardından genel müdürlerin de görevden alındığını açıkladı. İştirak şirketlerindeki yönetimlerin yüzde 90’ının istifa etmesi ile önlerindeki sürecin açıldığını belirten İmamoğlu, “Biz ilk etapta otomatik olarak yönetimin içine girmiş olacağız. Kurban Bayramına kadar bütünüyle bu sorunları aşmış oluruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.