BABACAN İŞİ BİTİRDİ!

Siyaset 18.07.2019 - 14:22, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BABACAN İŞİ BİTİRDİ!

 AK Parti'den istifa eden eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın liderliğinde kurulması beklenen yeni partinin isiminin kulislerde Huzur Partisi olabileceği iddia edildi. Kulislerde konuşulan Babacan'ın partisinin adı ile ilgili Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvuru yapıldı. Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın "Ali Babacan hareketinde son durum..." başlıklı yazısında yeni partiyle ilgili kulis aktarırken parti adının "Huzur Partisi olması önerisi var" diye yazarak "Özellikle parti içindeki 60 yaş üstü kuşaktan geliyor bu öneri" ifadelerini kullandı. PATENT BAŞVURUSU Huzur Partisi ile ilgili olarak ise 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası 18 Nisan'da Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvuru yapıldığı ortaya çıktı.

 AK Parti'den istifa eden eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın liderliğinde kurulması beklenen yeni partinin isiminin kulislerde Huzur Partisi olabileceği iddia edildi. Kulislerde konuşulan Babacan'ın partisinin adı ile ilgili Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvuru yapıldı.
Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın "Ali Babacan hareketinde son durum..." başlıklı yazısında yeni partiyle ilgili kulis aktarırken parti adının "Huzur Partisi olması önerisi var" diye yazarak "Özellikle parti içindeki 60 yaş üstü kuşaktan geliyor bu öneri" ifadelerini kullandı.
PATENT BAŞVURUSU
Huzur Partisi ile ilgili olarak ise 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası 18 Nisan'da Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvuru yapıldığı ortaya çıktı.Fotoğraf açıklaması yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.