GEBZESPOR VE ADD GEBZE ESKİ BAŞKANI VEFAT ETTİ!

Yaşam 07.07.2019 - 17:02, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZESPOR VE ADD GEBZE ESKİ BAŞKANI VEFAT ETTİ!

Gebze'nin tanıan ve sevilen isimlerinden birisi olan Diş tabibi Şendoğan Tezyüksel (73) vefat etti! Gebzespor ve Atatürkçü Düşünce Derneği başkanlığı göervlerinde de bulunmuş olan Tezyüksel'ün vefat haberi sevenlerini oldukça üzdü.  Tezyüksel İzmir’deki yazlığında yaşlılığa bağlı rahatsızlığı sebebiyle bugün sabaha karşı vefat etti.  Bu akşam İzmir’den havayoluyla Gebze’ye getirilecek olan Şendoğan Tezyüksel’in cenazesi yarın kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.  Haberpi.com olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Gebze'nin tanıan ve sevilen isimlerinden birisi olan Diş tabibi Şendoğan Tezyüksel (73) vefat etti!
GEBZESPOR VE  ADD GEBZE ESKÄ° BAŞKANI TEZYÜKSEL VEFAT ETTÄ°!Gebzespor ve Atatürkçü Düşünce Derneği başkanlığı göervlerinde de bulunmuş olan Tezyüksel'ün vefat haberi sevenlerini oldukça üzdü. 
Tezyüksel İzmir’deki yazlığında yaşlılığa bağlı rahatsızlığı sebebiyle bugün sabaha karşı vefat etti. 
Bu akşam İzmir’den havayoluyla Gebze’ye getirilecek olan Şendoğan Tezyüksel’in cenazesi yarın kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. 
Haberpi.com olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.