AK PARTİ KOCAELİ'YE ESKİ BAŞKANLAR GELDİ

Siyaset 19.06.2019 - 12:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ'YE ESKİ BAŞKANLAR GELDİ

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz gün İstanbul'da eski Milli Görüşçülerle buluşmasında "1994'ün Milli Görüş ruhu"na övgü ve vurgu yapmasının ardından, Ak Parti Kocaeli il teşkilatından da 94'lü Milli Görüşçüler ile buluşma hamlesi geldi.. Kocaeli'de Belde Belediyeleri kaldırılmadan önce belediye başkanlığı yapmış eski isimler bugün topluca Ak Kocaeli İl Teşkilatına gelerek İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile bir araya geldiler.. Bu buluşmada Kocaeli Karamürsel ilçesine bağlı eski belde olan Halıdere'nin kapatılan Saadet Partili belediye başkanı Adnan Küçüközer, AK Parti’ye üye oldu. Bu ziyaret ve katılımdan dolayı çok mutlu olan Başkan Ellibeş yaptığı açıklamada "Partimize ve şehrimize birçok değer katan, geçmiş dönemlerde belde belediye başkanlığı yapmış kıymetli arkadaşlarıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim." dedi..

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz gün İstanbul'da eski Milli Görüşçülerle buluşmasında "1994'ün Milli Görüş ruhu"na övgü ve vurgu yapmasının ardından, Ak Parti Kocaeli il teşkilatından da 94'lü Milli Görüşçüler ile buluşma hamlesi geldi..

Kocaeli'de Belde Belediyeleri kaldırılmadan önce belediye başkanlığı yapmış eski isimler bugün topluca Ak Kocaeli İl Teşkilatına gelerek İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile bir araya geldiler..

Bu buluşmada Kocaeli Karamürsel ilçesine bağlı eski belde olan Halıdere'nin kapatılan Saadet Partili belediye başkanı Adnan Küçüközer, AK Parti’ye üye oldu.

Bu ziyaret ve katılımdan dolayı çok mutlu olan Başkan Ellibeş yaptığı açıklamada "Partimize ve şehrimize birçok değer katan, geçmiş dönemlerde belde belediye başkanlığı yapmış kıymetli arkadaşlarıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.