AK PARTİ’DE MİKDAT AYDIN’A LİSTE ŞOKU!

Siyaset 17.06.2019 - 18:09, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ’DE MİKDAT AYDIN’A LİSTE ŞOKU!

Ak Parti Kocaeli'nin yeni il yönetimi bugün açıklanıyor. Yeni il başkanı Mehmet Ellibeş'in genel merkeze gönderdiği ve onaylanan listesinde sürpriz isimlerin yer alacağını daha önce belirtmiştik.. Gebze'de hangi isimlerin listeye gireceği ise merak konusuydu.. Bugün açıklanacak olan listeye Gebze'den giren isimler ise şunlar; Recep Kaya, Fatih İşlek, Seda Çelik Kardeşler, Mustafa Yıldıztekin ve Ali Haydar Muratoğlu.  MİKDAT AYDIN’A LİSTE ŞOKU! 31 Mart yerel seçimlerinde İzmit Belediyesinin CHP'ye kaybedilmesinin faturası kendsine kesilerek il başkanlığından istifası alınan Abdullah Eryarsoy'un döneminde İl başkanvekili olarak görev yapan Gebzeli Miktad Aydın'ın iyeni il yönetim kurulu listesine girememesi Gebze siyasetinde şok etkisi oluşturdu..

Ak Parti Kocaeli'nin yeni il yönetimi bugün açıklanıyor. Yeni il başkanı Mehmet Ellibeş'in genel merkeze gönderdiği ve onaylanan listesinde sürpriz isimlerin yer alacağını daha önce belirtmiştik..

Gebze'de hangi isimlerin listeye gireceği ise merak konusuydu.. Bugün açıklanacak olan listeye Gebze'den giren isimler ise şunlar; Recep Kaya, Fatih İşlek, Seda Çelik Kardeşler, Mustafa Yıldıztekin ve Ali Haydar Muratoğlu.

 MİKDAT AYDIN’A LİSTE ŞOKU!

31 Mart yerel seçimlerinde İzmit Belediyesinin CHP'ye kaybedilmesinin faturası kendsine kesilerek il başkanlığından istifası alınan Abdullah Eryarsoy'un döneminde İl başkanvekili olarak görev yapan Gebzeli Miktad Aydın'ın iyeni il yönetim kurulu listesine girememesi Gebze siyasetinde şok etkisi oluşturdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.