DARICA'DAN ACI HABER!

15.06.2019 - 17:14, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA'DAN ACI HABER!

Bugün öğlen saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış Darıca’da bir kadının  ölümüne bir kişinin de yaralanmasına neden oldu. Edinilen bilgiye göre Darıca’da sele dönüşen yağmurla birlikte Nenehatun mahallesinde bir marketin deposunda mahsur kalan iki kadın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ambulans ile Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, daha sonra Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kadınlardan biri yaşama veda ederken diğerinin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi..

Bugün öğlen saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış Darıca’da bir kadının  ölümüne bir kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre Darıca’da sele dönüşen yağmurla birlikte Nenehatun mahallesinde bir marketin deposunda mahsur kalan iki kadın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ambulans ile Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, daha sonra Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kadınlardan biri yaşama veda ederken diğerinin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.