KARS ARDAHAN IĞDIRLI HEMŞERİLERİ BİRAZ BURUK AMA O HALEN AK PARTİ KOCAELİ'NİN EN FLAŞ İSMİ

Siyaset 03.04.2024 - 10:25, Güncelleme: 03.04.2024 - 11:01
 

KARS ARDAHAN IĞDIRLI HEMŞERİLERİ BİRAZ BURUK AMA O HALEN AK PARTİ KOCAELİ'NİN EN FLAŞ İSMİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Muğla, Şanlıurfa ve Kocaeli'de İl Emniyet Müdürlüğü görevlerinde bulunduktan sonra 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde, Ak Parti Kocaeli milletvekilliğine aday adayı olan Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman ve Sami Çakır gibi mevcut milletvekillerini dahi geride bırakarak, 3.üncü sıradan milletvekili adayı olma başarsını göstermişti.. Aslen Kars kökenli olan Veysel Tipioğlu milletvekili seçilirken, Serhadlı hemşerilerine "ben siyasette sizlerin de sesi olacağım" sözü vermişti. Lakin Veysel Tipioğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Kocaeli'nin 12 ilçesinden tek birinde dahi Kars, Ardahan ve Iğdır serhad illerinden bir hemşerisini aday olarak çıkarttıramadığı gibi Dilovası'ndaki Ardahanlı Hamza Şayir'in üstünün çizilmesine de seyirci kaldığı için hemşerilerinin biraz üzülmesine vesile olmuştu.. Ve hatta "Cemil Yaman, Dilovası'na Ağrılı hemşerisini aday göstertti, Veysel bey Ardahanlı olan hemşerisi mevcut belediye başkanına bile sahip çıkamadı" diye hayıflananlar olmuştu.. CHP, Derince'de Karslı Av. Sertif Gökçe'yi aday gösterdiğinde ise seçim çalışmasının büyük bir bölümünü Derince'ye ayıran Veysel Tipioğlu, Ak Parti MKYK üyesi ve eski Ulaştırma Bakanı olan Karslı Ahmet Arslan'ı da Derince'ye getirerek, Karslı hemşerilerinden oylarını Ak Partinin adayı İbrahim Şirin'e vermelerini istemiştiler.. Lakin Derince'de yaşayan Kars, Ardahn ve Iğdırlılar, tercihlerini CHP'nin adayı olan hemşerileri Av. Sertif Gökçe'den yana kullandılar ve onu başkan seçtirdiler.. Ak Parti Kocaeli'nin halen en flaş ismi olmaya devam eden AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Veysel Tipioğlu dün akşam TBMM iftarına gelen Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan'ı girişte karşıladı ve o anları sosyal medyadan "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın katılımlarıyla TBMM Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş ev sahipliğinde milletvekillerimizle iftar sofrasında bir araya geldik. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. " sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Muğla, Şanlıurfa ve Kocaeli'de İl Emniyet Müdürlüğü görevlerinde bulunduktan sonra 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde, Ak Parti Kocaeli milletvekilliğine aday adayı olan Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman ve Sami Çakır gibi mevcut milletvekillerini dahi geride bırakarak, 3.üncü sıradan milletvekili adayı olma başarsını göstermişti..

Aslen Kars kökenli olan Veysel Tipioğlu milletvekili seçilirken, Serhadlı hemşerilerine "ben siyasette sizlerin de sesi olacağım" sözü vermişti. Lakin Veysel Tipioğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Kocaeli'nin 12 ilçesinden tek birinde dahi Kars, Ardahan ve Iğdır serhad illerinden bir hemşerisini aday olarak çıkarttıramadığı gibi Dilovası'ndaki Ardahanlı Hamza Şayir'in üstünün çizilmesine de seyirci kaldığı için hemşerilerinin biraz üzülmesine vesile olmuştu..

Ve hatta "Cemil Yaman, Dilovası'na Ağrılı hemşerisini aday göstertti, Veysel bey Ardahanlı olan hemşerisi mevcut belediye başkanına bile sahip çıkamadı" diye hayıflananlar olmuştu..

CHP, Derince'de Karslı Av. Sertif Gökçe'yi aday gösterdiğinde ise seçim çalışmasının büyük bir bölümünü Derince'ye ayıran Veysel Tipioğlu, Ak Parti MKYK üyesi ve eski Ulaştırma Bakanı olan Karslı Ahmet Arslan'ı da Derince'ye getirerek, Karslı hemşerilerinden oylarını Ak Partinin adayı İbrahim Şirin'e vermelerini istemiştiler..

Lakin Derince'de yaşayan Kars, Ardahn ve Iğdırlılar, tercihlerini CHP'nin adayı olan hemşerileri Av. Sertif Gökçe'den yana kullandılar ve onu başkan seçtirdiler..

Ak Parti Kocaeli'nin halen en flaş ismi olmaya devam eden AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Veysel Tipioğlu dün akşam TBMM iftarına gelen Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan'ı girişte karşıladı ve o anları sosyal medyadan "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın katılımlarıyla TBMM Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş ev sahipliğinde milletvekillerimizle iftar sofrasında bir araya geldik. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. " sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.