SADIK GÜVENÇ ONLARA İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Siyaset 25.03.2024 - 20:38, Güncelleme: 25.03.2024 - 20:38
 

SADIK GÜVENÇ ONLARA İFTAR YEMEĞİ VERDİ

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Sadık Güvenç bu akşam seçimde görev alan parti görevlilerine ve basın mensuplarına iftar yemeği verdi.. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Uğur Demir'in öncülüğünde düzenleeniftar programına İYİ Parti Kocaeli il başkanı Nusret Acur ve İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Gencay Yıldıztekin ile birlikte 31 Mart 2024 yerel seçiminde görev alacak olan sandık görevlileri, okul sorumluları ve müşahitler ile bir araya gelindi. Sadık Güvenç iftarda yaptığı konuşmada "Biz birlikte yola çıktık, çok çalıştık ve bugün gelinen noktada Gebze'de seçimi kazanıyoruz. Sizlerden ricam sandıklara ve oylara sahip çıkmanızdır" dedi. Nusret Acur ve Gencay Yıldıztekin'de aynı çağrıyı yineleyerek katılımcılra teşekkür ettiler.
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Sadık Güvenç bu akşam seçimde görev alan parti görevlilerine ve basın mensuplarına iftar yemeği verdi..

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Uğur Demir'in öncülüğünde düzenleeniftar programına İYİ Parti Kocaeli il başkanı Nusret Acur ve İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Gencay Yıldıztekin ile birlikte 31 Mart 2024 yerel seçiminde görev alacak olan sandık görevlileri, okul sorumluları ve müşahitler ile bir araya gelindi.

Sadık Güvenç iftarda yaptığı konuşmada "Biz birlikte yola çıktık, çok çalıştık ve bugün gelinen noktada Gebze'de seçimi kazanıyoruz. Sizlerden ricam sandıklara ve oylara sahip çıkmanızdır" dedi.

Nusret Acur ve Gencay Yıldıztekin'de aynı çağrıyı yineleyerek katılımcılra teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.