AK PARTİ GEBZE'DEN KIRSAL MAHALLELERE İFTAR

Siyaset 25.03.2024 - 04:33, Güncelleme: 25.03.2024 - 04:33
 

AK PARTİ GEBZE'DEN KIRSAL MAHALLELERE İFTAR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı dün akşam Mollafenari mahallesindeki Doğa çiftliğinde, köylerden mahalleye dönüştürülen 18 kırsal mahalleye büyük bir iftar yemeği verdi.. Yaklaşık olarak 1500 kişinin ağırlandığı Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının bu iftar programı Ak Parti Gebze ilçe Başkanlığı sosyal medya sayfasından "Köy Mahalle Başkanlarımız ile Aile iftarımız. İlçe Başkanımız Recep Kaya,SKM Başkanımız Hasan Özdemir,MHP İlçe Başkanımız Ali Yalsız, ve teşkilatımızın katılımıyla Köy muhtarlarımız, köy mahalle başkanlarımız, meclis üyesi adaylarımız ile birlikte belediye başkanımız ve adayımız Zinnur Büyükgöz’ün sunumu eşliğinde iftarımızı gerçekleştirdik." sözleri ile paylaşıldı..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı dün akşam Mollafenari mahallesindeki Doğa çiftliğinde, köylerden mahalleye dönüştürülen 18 kırsal mahalleye büyük bir iftar yemeği verdi..

Yaklaşık olarak 1500 kişinin ağırlandığı Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının bu iftar programı Ak Parti Gebze ilçe Başkanlığı sosyal medya sayfasından "Köy Mahalle Başkanlarımız ile Aile iftarımız. İlçe Başkanımız Recep Kaya,SKM Başkanımız Hasan Özdemir,MHP İlçe Başkanımız Ali Yalsız, ve teşkilatımızın katılımıyla Köy muhtarlarımız, köy mahalle başkanlarımız, meclis üyesi adaylarımız ile birlikte belediye başkanımız ve adayımız Zinnur Büyükgöz’ün sunumu eşliğinde iftarımızı gerçekleştirdik." sözleri ile paylaşıldı..
Bir 3 kişi görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.