İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir adayı Yıldıztekin gazetemizi ziyaret etti

Siyaset 19.03.2024 - 15:32, Güncelleme: 19.03.2024 - 15:45
 

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir adayı Yıldıztekin gazetemizi ziyaret etti

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, Kocaeli Haberi gazetemizi ziyaret etti. Kocaeli ve Gebze Bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanlarından birisi olan Gencay Yıldıztekin, genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak’a Büyükşehir belediye başkan adaylık sürecini değerlendirirken “Biliyorsunuz uzun zamandan beri bir taraftan sivil toplum hareketleri içinde aktif roller üstlenerek, Kocaeli’nin genelinin iş ve sosyal yaşamına katkı sunmaya çalışırken diğer taraftan da siyaset içinde yer alarak ülkeme ve milletimize hizmet etme gayret ve girişimlerim vardı. İYİ parti bize Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak böyle bir teklifte bulununca, şimdi hizmet zamanı diyerek yola çıktık” dedi. Gencay Yıldıztekin açıklamasına “Bizim siyasete bakış açımız hizmettir. Kocaelimizi el birliği ile kalkındırarak, ortak akıl ile üreteceğimiz projelelerle hizmeti en ücra mahalleye kadar götürmek ve Büyükşehir belediyesi imkanlarından tüm Kocaelili hemşerilerimin faydalanmasını sağlam kararlılığındayız. Emelilerimize aylık 3.850 TL destek ve yeni evlnen çiftlere de 38.500 TL evlenme yardımında bulunacağız” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı ilan edildiği günden beri sahadaki siyasi çalışmaları ile başarılı bir saha performansı sergileyerek göz dolduran Gencay Yıldıztekin, seçimi kazanacaklarına inandığını dile getirerek, “Sahada vatandaşlarımızdan çok iyi bir enerji ve geri dönüşler alıyoruz. Vatandaş zaten ekonomik açıdan zor günler geçiriyor. Vatandaştaki yenileşme yönündeki kararlılığı görüyoruz. Vatandaşın bu değişim talebinde teveccühün bizden yana olacağına inanıyorum. Çünkü biz hiç bir kimseyi ötekileştirmiyoruz ve rakliplerimizi de kötülemiyoruz. Biz bu kenti onlardan çok çok daha iyi yöneteceğimiz ve çok daha kaliteli hizmet verceğimiz söylüyoruz. Seçimi de kazanacağımıza tüm çalışma arkadaşlarımız ve partililerimiz ile birlikte inanıyoruz. İnşallah seçimi kazanacağız ve el birliği ile Kocaeli’mizi ve tüm ilçelerimizi kalkındıracağız.” dedi. Gencay Yıldıztekin ilçelerdeki durumu değerlendirirken de “başta Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası olmak üzere Kocaeli’nin çok sayıda ilçesinde iddialıyız ve seçimi kazanacağız” dedi. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Yucak, Gencay Yıldıztekin’e bu nazik ziyaretinden ve açıklamalarından dolayı teşekkür ederek siyasi çalışmalarında başarılar dileyerek “yolunuz açık olsun” dedi.
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, Kocaeli Haberi gazetemizi ziyaret etti.

Kocaeli ve Gebze Bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanlarından birisi olan Gencay Yıldıztekin, genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak’a Büyükşehir belediye başkan adaylık sürecini değerlendirirken “Biliyorsunuz uzun zamandan beri bir taraftan sivil toplum hareketleri içinde aktif roller üstlenerek, Kocaeli’nin genelinin iş ve sosyal yaşamına katkı sunmaya çalışırken diğer taraftan da siyaset içinde yer alarak ülkeme ve milletimize hizmet etme gayret ve girişimlerim vardı. İYİ parti bize Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak böyle bir teklifte bulununca, şimdi hizmet zamanı diyerek yola çıktık” dedi.

Gencay Yıldıztekin açıklamasına “Bizim siyasete bakış açımız hizmettir. Kocaelimizi el birliği ile kalkındırarak, ortak akıl ile üreteceğimiz projelelerle hizmeti en ücra mahalleye kadar götürmek ve Büyükşehir belediyesi imkanlarından tüm Kocaelili hemşerilerimin faydalanmasını sağlam kararlılığındayız. Emelilerimize aylık 3.850 TL destek ve yeni evlnen çiftlere de 38.500 TL evlenme yardımında bulunacağız” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı ilan edildiği günden beri sahadaki siyasi çalışmaları ile başarılı bir saha performansı sergileyerek göz dolduran Gencay Yıldıztekin, seçimi kazanacaklarına inandığını dile getirerek, “Sahada vatandaşlarımızdan çok iyi bir enerji ve geri dönüşler alıyoruz. Vatandaş zaten ekonomik açıdan zor günler geçiriyor. Vatandaştaki yenileşme yönündeki kararlılığı görüyoruz. Vatandaşın bu değişim talebinde teveccühün bizden yana olacağına inanıyorum. Çünkü biz hiç bir kimseyi ötekileştirmiyoruz ve rakliplerimizi de kötülemiyoruz. Biz bu kenti onlardan çok çok daha iyi yöneteceğimiz ve çok daha kaliteli hizmet verceğimiz söylüyoruz. Seçimi de kazanacağımıza tüm çalışma arkadaşlarımız ve partililerimiz ile birlikte inanıyoruz. İnşallah seçimi kazanacağız ve el birliği ile Kocaeli’mizi ve tüm ilçelerimizi kalkındıracağız.” dedi.

Gencay Yıldıztekin ilçelerdeki durumu değerlendirirken de “başta Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası olmak üzere Kocaeli’nin çok sayıda ilçesinde iddialıyız ve seçimi kazanacağız” dedi.

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Yucak, Gencay Yıldıztekin’e bu nazik ziyaretinden ve açıklamalarından dolayı teşekkür ederek siyasi çalışmalarında başarılar dileyerek “yolunuz açık olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.