BU SEÇİM TAHMİNİ AK PARTİ VE BÜYÜKAKIN'IN HOŞUNA GİTMEYECEK

Siyaset 19.03.2024 - 13:44, Güncelleme: 19.03.2024 - 13:44
 

BU SEÇİM TAHMİNİ AK PARTİ VE BÜYÜKAKIN'IN HOŞUNA GİTMEYECEK

KOCAELİ HABERİ
2024 Yerel seçimleri için Ak Parti Kocaeli, Büyükşehir belediyesi ve 12 ilçenin tamamını kazanma hedefini önüne koymuşken, ilçelerden ve anket şirketlerinden haberler, yorumlar ve veriler gelmeye başladı.. Geçtiğimiz hafta SONAR Anketne göre Ak Parti adayı Tahir Büyükakın'ın yüzde 54.9 oran ile Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlığını tekrar kazanıyordu. Büyükşehir seçimleri için ilginç bir paylaşım da Veri Analisti Murat Kızılboğa’dan geldi. Murat Kızılboğa'nın, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlığıseçimleri için X (twitter) sayfasından yayınladığı veri paylaşımı şöyle KOCAELİ Büyükşehir Seçim Tahmini 2024 Yüzde43,6 AK Parti - Tahir Büyükakın Yüzde26,8 CHP - Atasoy Bilgin Yüzde13,2 Yeniden Refah - Doğan Aydal Yüzde5,2 İYİ Parti - Gencay Yıldıztekin Yüzde4,3 DEM Parti - Hasan Özgüneş Yüzde 6,9 Diğerleri
KOCAELİ HABERİ

2024 Yerel seçimleri için Ak Parti Kocaeli, Büyükşehir belediyesi ve 12 ilçenin tamamını kazanma hedefini önüne koymuşken, ilçelerden ve anket şirketlerinden haberler, yorumlar ve veriler gelmeye başladı..

Geçtiğimiz hafta SONAR Anketne göre Ak Parti adayı Tahir Büyükakın'ın yüzde 54.9 oran ile Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlığını tekrar kazanıyordu. Büyükşehir seçimleri için ilginç bir paylaşım da Veri Analisti Murat Kızılboğa’dan geldi. Murat Kızılboğa'nın, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlığıseçimleri için X (twitter) sayfasından yayınladığı veri paylaşımı şöyle

KOCAELİ Büyükşehir Seçim Tahmini 2024

Yüzde43,6 AK Parti - Tahir Büyükakın
Yüzde26,8 CHP - Atasoy Bilgin
Yüzde13,2 Yeniden Refah - Doğan Aydal
Yüzde5,2 İYİ Parti - Gencay Yıldıztekin
Yüzde4,3 DEM Parti - Hasan Özgüneş
Yüzde 6,9 Diğerleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.