RECEP KAYA HASAN SOBA ELELE HEP BERABER FİNALE

Siyaset 18.03.2024 - 20:55, Güncelleme: 18.03.2024 - 21:05
 

RECEP KAYA HASAN SOBA ELELE HEP BERABER FİNALE

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya bugün Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi adayı Hasan Soba ve Cumhur İttifakı ortakları MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız ile birlikte gerçekleştirdiği seçim çalışmalarını sosyal medyadan "Cumhur İttifakı MHP İlçe Başkanımız Ali Yalsız, Mahalle Başkanımız Emre Malkoç ve yönetimimizle birlikte Sultanorhan Mahallemizde esnaflarımızı ziyaret ederek gönülden gönüle köprüler kurmaya devam ediyoruz." sözleri ile paylaştı.. Recep Kaya'nın kendinden önceki Ak Parti Gebze eski ilçe başkanlarından Hasan Soba ile birlikteki bu seçim çalışması ise siyaset kulislerinde "Recep kaya Hasan Soba elele hep beraber finale" şeklinde yorumlara neden oldu..   
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya bugün Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi adayı Hasan Soba ve Cumhur İttifakı ortakları MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız ile birlikte gerçekleştirdiği seçim çalışmalarını sosyal medyadan "Cumhur İttifakı MHP İlçe Başkanımız Ali Yalsız, Mahalle Başkanımız Emre Malkoç ve yönetimimizle birlikte Sultanorhan Mahallemizde esnaflarımızı ziyaret ederek gönülden gönüle köprüler kurmaya devam ediyoruz." sözleri ile paylaştı..

Recep Kaya'nın kendinden önceki Ak Parti Gebze eski ilçe başkanlarından Hasan Soba ile birlikteki bu seçim çalışması ise siyaset kulislerinde "Recep kaya Hasan Soba elele hep beraber finale" şeklinde yorumlara neden oldu..
Bir 4 kişi görseli olabilir

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.