AK PARTİ GEBZELİ KADINLAR ONLARLA İFTAR AÇTI

Siyaset 18.03.2024 - 10:43, Güncelleme: 18.03.2024 - 10:43
 

AK PARTİ GEBZELİ KADINLAR ONLARLA İFTAR AÇTI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze ilçe kadın kolları başkanı ve Gebze Belediye meclis üyesi adayı Habibe Yıldırım Çırak dün akşam Gebze Teknik Üniversitesinde öğrenim gören öğrenciler ile birlikte yedikleri iftar yemeğini sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu; "7.Gün İftar Evi. Hoşgeldin Ya Şehri Ramazan. İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Özdemir, İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte, Gebze Teknik Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerimiz ile birlikte iftar yaptık. Allah tutmuş olduğumuz oruçları kabul etsin. İlk günkü aşkla, heyecanla millete hizmet yolunda Durmak Yok, Yola Devam.."
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze ilçe kadın kolları başkanı ve Gebze Belediye meclis üyesi adayı Habibe Yıldırım Çırak dün akşam Gebze Teknik Üniversitesinde öğrenim gören öğrenciler ile birlikte yedikleri iftar yemeğini sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu;

"7.Gün İftar Evi. Hoşgeldin Ya Şehri Ramazan. İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Özdemir, İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte, Gebze Teknik Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerimiz ile birlikte iftar yaptık. Allah tutmuş olduğumuz oruçları kabul etsin. İlk günkü aşkla, heyecanla millete hizmet yolunda Durmak Yok, Yola Devam.."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.