Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli’ye gelecek

Siyaset 17.03.2024 - 18:22, Güncelleme: 17.03.2024 - 18:22
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli’ye gelecek

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimler kapsamında Kocaeli’de de miting düzenleyecek. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir süre kalırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin ve Cumhur İttifakı’nın adaylarına destek için il il gezerek miting yapıyor.  28 Mart’ta yapılacak olan mitingin yeri netleşmezken Kocaeli Kongre Merkezi’nde bulunan otoparkta veya Mannesman fabrikasının eski yerinde yapılması tahmin ediliyor. Erdoğan’ın mitingini gerçekleştireceği alan Pazartesi günü oluşturulacak olan miting komisyonuyla beraber ilçe ilçe miting çalışması da başlatılacak.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimler kapsamında Kocaeli’de de miting düzenleyecek.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir süre kalırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin ve Cumhur İttifakı’nın adaylarına destek için il il gezerek miting yapıyor. 

28 Mart’ta yapılacak olan mitingin yeri netleşmezken Kocaeli Kongre Merkezi’nde bulunan otoparkta veya Mannesman fabrikasının eski yerinde yapılması tahmin ediliyor. Erdoğan’ın mitingini gerçekleştireceği alan Pazartesi günü oluşturulacak olan miting komisyonuyla beraber ilçe ilçe miting çalışması da başlatılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.