ŞAHİN TALUS DARICA'YA EL ATTI

Siyaset 17.03.2024 - 08:57, Güncelleme: 17.03.2024 - 08:57
 

ŞAHİN TALUS DARICA'YA EL ATTI

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Partiyi Kocaeli'de 13-0'lık bir seçim galibiyetine taşımak kararlılığında olan İl Başkanı Dr. Şahin Talus dün akşam Ak Parti Darıca ileç toplantısına başkanlık etti.. AK Parti Kocaeli il Başkanı Dr. Şahin Talus başkanlığında, AK Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar, Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan ve teşkilat mensuplarının tam katılımı ile İlçe Başkanlığı binasında Ak Parti Darıca İlçe istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.. Toplantının ana gündem maddesinin yerel seçim olduğu dile getirildi..
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Partiyi Kocaeli'de 13-0'lık bir seçim galibiyetine taşımak kararlılığında olan İl Başkanı Dr. Şahin Talus dün akşam Ak Parti Darıca ileç toplantısına başkanlık etti..

AK Parti Kocaeli il Başkanı Dr. Şahin Talus başkanlığında, AK Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar, Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan ve teşkilat mensuplarının tam katılımı ile İlçe Başkanlığı binasında Ak Parti Darıca İlçe istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi..

Toplantının ana gündem maddesinin yerel seçim olduğu dile getirildi..
Bir 6 kişi ve şunu diyen bir yazı 'PARTI RICA DARICA BİLİR TAPU AK AKPART PARTi DARICA İLÇE TEŞK' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.