AVCI KÖYÜ AHMET ÇALIK DEDİ

Siyaset 07.03.2024 - 08:36, Güncelleme: 07.03.2024 - 08:56
 

AVCI KÖYÜ AHMET ÇALIK DEDİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Çalık; Avcı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek Avcı köylü hemşeriler ile bir araya geldi. Ahmet Çalıkderneğe geldiği anda Avcı köylülerce büyük bir coşku ile karşılandı. Çalık yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “İlçemizin ve Avcı Köyü’nün yıllardır çözümsüz bırakılan sorunları var. Biz bunları biliyor ve iş başına geldiğimiz zaman hepsini çözüme kavuşturacağız. Bugüne kadar oy aldılar, söz verdiler ancak hiçbir sorunu da çözmediler. Bundan sonra kapılarda aylarca beklemeyeceksiniz. Kapı önünde yolunuz kesilmeyecek. Bahçelerinize, tarlalarınıza giden yol sorununuz olmayacak. Hasan Pınar hak ettiği ilgiye eski yıllarda olduğu gibi yeniden kavuşacak. İhtiyacınız olan her projeye kolaylıkla ulaşabileceksiniz. Sorunların çözümü için oradan oraya gitmek zorunda kalmayacaksınız. Eğer siz iş yapmak istiyorsanız halkın sorunlarını diyalog yöntemleri ile pratik yöntemlerle kolaylıkla çözebilirsiniz. Her şey iş bilir olmakta. Ekip çalışmasında yatar. Sözüm olsun, Karamürsel kazanacak. 9 Mart Cumartesi günü saat:14.00 da Projelerimizi ve Meclis Üyesi aday arkadaşlarımızı halkımıza tanıtacağız. Hepinizi bekliyorum. Ve sizler adına davetiyemizi Dernek Başkanımız Erdoğan Gülçağ’a takdim ediyorum. “ dedi. Kalabalık vatandaşlarla uzun sohbet edildi, dertler dinlendi. Avcı köylüler kararlarını verdiklerini söylemleri ile belirttiler. 
KOCAELİ HABERİ

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Çalık; Avcı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek Avcı köylü hemşeriler ile bir araya geldi. Ahmet Çalıkderneğe geldiği anda Avcı köylülerce büyük bir coşku ile karşılandı.

Çalık yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“İlçemizin ve Avcı Köyü’nün yıllardır çözümsüz bırakılan sorunları var. Biz bunları biliyor ve iş başına geldiğimiz zaman hepsini çözüme kavuşturacağız. Bugüne kadar oy aldılar, söz verdiler ancak hiçbir sorunu da çözmediler. Bundan sonra kapılarda aylarca beklemeyeceksiniz. Kapı önünde yolunuz kesilmeyecek. Bahçelerinize, tarlalarınıza giden yol sorununuz olmayacak.

Hasan Pınar hak ettiği ilgiye eski yıllarda olduğu gibi yeniden kavuşacak. İhtiyacınız olan her projeye kolaylıkla ulaşabileceksiniz. Sorunların çözümü için oradan oraya gitmek zorunda kalmayacaksınız. Eğer siz iş yapmak istiyorsanız halkın sorunlarını diyalog yöntemleri ile pratik yöntemlerle kolaylıkla çözebilirsiniz. Her şey iş bilir olmakta. Ekip çalışmasında yatar. Sözüm olsun, Karamürsel kazanacak. 9 Mart Cumartesi günü saat:14.00 da Projelerimizi ve Meclis Üyesi aday arkadaşlarımızı halkımıza tanıtacağız. Hepinizi bekliyorum. Ve sizler adına davetiyemizi Dernek Başkanımız Erdoğan Gülçağ’a takdim ediyorum. “ dedi.

Kalabalık vatandaşlarla uzun sohbet edildi, dertler dinlendi. Avcı köylüler kararlarını verdiklerini söylemleri ile belirttiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.