MARMARAKAF Açılış Töreni Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

Güncel 26.02.2024 - 17:22, Güncelleme: 26.02.2024 - 17:22
 

MARMARAKAF Açılış Töreni Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

KOCAELİ HABERİ
“EN’lerin Fuarında Sen de Yerini Al, Geleceğin Senin Elinde” mottosuyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 15 üniversitenin paydaşlığında, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Valilik iş birliğinde kentimizde gerçekleştirilen MARMARAKAF (Marmara Kariyer Fuarı) açılış töreni Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ve Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Kocaeli ve Fuar’ın içeriğini anlatan tanıtım filmi izlenmesi ardından Şefliğini Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Dr. Kenan Serhat İnce’nin üstlendiği Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki üniversite öğrencileri tarafından oluşan ekibin seslendirdiği Marmara Türküleri dinlenildi. Açılış töreni; plaket takdiminin gerçekleştirilmesinin akabinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ve Vali Seddar Yavuz ile protokol üyelerinin hayırlı olsun dilekleriyle açılış kurdelesinin kesilmesi ve stantların gezilmesiyle sona erdi.  Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ilk olarak 2019 yılında “Yetenek Her Yerde” temasıyla yapılan fuar bu yıl ilimizde Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde yapılıyor. 1071 firmanın katıldığı 750 etkinliğin düzenleneceği ve iki gün boyunca devam edecek Marmara Kariyer Fuarına 50 binin üzerinde ziyaretçinin katılımı bekleniyor.  Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ile Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz Hanımefendinin yanı sıra Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı Kurmay Başkanı Deniz Albay Mustafa Doğan, Kocaeli Milletvekilleri; Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman,  Prof. Dr. Mühip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve eşi,  Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Baro Başkanı Av. Mehmet Gül, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Bozkurt, İlçe Belediye Başkanları, kurum müdürleri, oda başkanları, iş adamları ve OSB yöneticileri, üniversitelerin rektörleri, rektör yardımcıları, kariyer merkezi müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.  
KOCAELİ HABERİ

“EN’lerin Fuarında Sen de Yerini Al, Geleceğin Senin Elinde” mottosuyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 15 üniversitenin paydaşlığında, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Valilik iş birliğinde kentimizde gerçekleştirilen MARMARAKAF (Marmara Kariyer Fuarı) açılış töreni Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ve Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Kocaeli ve Fuar’ın içeriğini anlatan tanıtım filmi izlenmesi ardından Şefliğini Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Dr. Kenan Serhat İnce’nin üstlendiği Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki üniversite öğrencileri tarafından oluşan ekibin seslendirdiği Marmara Türküleri dinlenildi. Açılış töreni; plaket takdiminin gerçekleştirilmesinin akabinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ve Vali Seddar Yavuz ile protokol üyelerinin hayırlı olsun dilekleriyle açılış kurdelesinin kesilmesi ve stantların gezilmesiyle sona erdi. 

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ilk olarak 2019 yılında “Yetenek Her Yerde” temasıyla yapılan fuar bu yıl ilimizde Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde yapılıyor. 1071 firmanın katıldığı 750 etkinliğin düzenleneceği ve iki gün boyunca devam edecek Marmara Kariyer Fuarına 50 binin üzerinde ziyaretçinin katılımı bekleniyor. 

Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ile Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz Hanımefendinin yanı sıra Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı Kurmay Başkanı Deniz Albay Mustafa Doğan, Kocaeli Milletvekilleri; Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman,  Prof. Dr. Mühip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve eşi,  Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Baro Başkanı Av. Mehmet Gül, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Bozkurt, İlçe Belediye Başkanları, kurum müdürleri, oda başkanları, iş adamları ve OSB yöneticileri, üniversitelerin rektörleri, rektör yardımcıları, kariyer merkezi müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.