ERDOĞAN ŞERO'YA SAHİP ÇIKTI

Siyaset 25.02.2024 - 16:51, Güncelleme: 25.02.2024 - 16:51
 

ERDOĞAN ŞERO'YA SAHİP ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Merrkezine yüklenirken "Neredeyse kedi Şero'yu bile partiden içeri sokmayacaklar" diye espri yaptı.. Adana mitinginde yine muhalefete yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başkanlarını partiden öyle bir attılar ki neredeyse kedisi Şero'yu bile partiden içeri sokmayacaklar" dedi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana mitinginde muhalefete yüklenerek, " Mayıs ayında cumhurbaşkanı adayı olarak milletin önüne çıkardıkları bir zat vardı. Seçimde umduklarını bulamayınca adaylarına yükleyip kendilerini temize çıkardılar. Başkanlarını partiden öyle bir attılar ki neredeyse kedisi Şero'yu bile partiden içeri sokmayacaklar. Kazandık diyerek milletin aklı ile dalga geçiyorlardı" dedi.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Merrkezine yüklenirken "Neredeyse kedi Şero'yu bile partiden içeri sokmayacaklar" diye espri yaptı..

Adana mitinginde yine muhalefete yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başkanlarını partiden öyle bir attılar ki neredeyse kedisi Şero'yu bile partiden içeri sokmayacaklar" dedi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana mitinginde muhalefete yüklenerek, " Mayıs ayında cumhurbaşkanı adayı olarak milletin önüne çıkardıkları bir zat vardı. Seçimde umduklarını bulamayınca adaylarına yükleyip kendilerini temize çıkardılar. Başkanlarını partiden öyle bir attılar ki neredeyse kedisi Şero'yu bile partiden içeri sokmayacaklar. Kazandık diyerek milletin aklı ile dalga geçiyorlardı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.