ÖZLEM KOZANKURT ''HALKIN ADAMI'' ŞİİRİNE KLİP ÇEKTİ

Siyaset 25.02.2024 - 11:44, Güncelleme: 25.02.2024 - 11:58
 

ÖZLEM KOZANKURT ''HALKIN ADAMI'' ŞİİRİNE KLİP ÇEKTİ

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli’nin en çok gündemde yer alan milletvekili aday adaylarından birisi olan PİMTAŞ AŞ İş Geliştirme ve Sürdürülebilirlik Direktörü Özlem Kozankurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kendisi yazmış olduğu "HALKIN ADAMI" isimli şiirini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teslim edilmek üzere geçtiğimiz yıl Rize'ye giderek Milli Eğitim Bakan yardımcısı Kemal Şamlıoğlu'na teslim etmişti.. "HALKIN ADAMI" isimli şiirini çerçevleterek Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus ve Gebze İlçe Baikanı Recep Kaya'ya da hediye eden Özlem Kozankurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü vesilesi ile o "HALKIN ADAMI" şiiri için şimdi de bir klip hazırlatarak kendi sesi ile şiiri okudu.
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli’nin en çok gündemde yer alan milletvekili aday adaylarından birisi olan PİMTAŞ AŞ İş Geliştirme ve Sürdürülebilirlik Direktörü Özlem Kozankurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kendisi yazmış olduğu "HALKIN ADAMI" isimli şiirini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teslim edilmek üzere geçtiğimiz yıl Rize'ye giderek Milli Eğitim Bakan yardımcısı Kemal Şamlıoğlu'na teslim etmişti..

"HALKIN ADAMI" isimli şiirini çerçevleterek Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus ve Gebze İlçe Baikanı Recep Kaya'ya da hediye eden Özlem Kozankurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü vesilesi ile o "HALKIN ADAMI" şiiri için şimdi de bir klip hazırlatarak kendi sesi ile şiiri okudu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.