BÜYÜKGÖZ GETİP ÜYELERİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Siyaset 24.02.2024 - 17:11, Güncelleme: 24.02.2024 - 17:11
 

BÜYÜKGÖZ GETİP ÜYELERİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze Belediye başkan adayı ve belediye başkanı Zinnur Büyükgöz bu sabah Resul Orman'ın başkanlığını yaptığı GETİP - Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu'nun, Gebze Belediyesi Tatlıkuyu sosyal tesislerinde düzenlediği kahvaltı programına konuk oldu.. Gebzeli iş insanlarının gerçekleştirdiği bu kahvaltı programına Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman ve Ak Parti ilçe başkan vekili Raif Öztürk ile birlikte katılım sağlayan Zinnur Büyükgöz, bu buluşmayı sosyal medyadan "Gebze'mizde faaliyet gösteren girişimcilerin ve yatırımcıların iş birliği geliştirmeleri; farklı sektörler arasında sağlıklı bir koordinasyon sağlanması; kentimizin ticari ve iktisadi hayatı için büyük bir önem arz ediyor. Bu bağlamda çalışmalar yürüten Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu'nun düzenlediği programa; Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman, İlçe Başkanımız Recep Kaya ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız Habibe Çırak ile birlikte katıldık." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze Belediye başkan adayı ve belediye başkanı Zinnur Büyükgöz bu sabah Resul Orman'ın başkanlığını yaptığı GETİP - Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu'nun, Gebze Belediyesi Tatlıkuyu sosyal tesislerinde düzenlediği kahvaltı programına konuk oldu..

Gebzeli iş insanlarının gerçekleştirdiği bu kahvaltı programına Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman ve Ak Parti ilçe başkan vekili Raif Öztürk ile birlikte katılım sağlayan Zinnur Büyükgöz, bu buluşmayı sosyal medyadan "Gebze'mizde faaliyet gösteren girişimcilerin ve yatırımcıların iş birliği geliştirmeleri; farklı sektörler arasında sağlıklı bir koordinasyon sağlanması; kentimizin ticari ve iktisadi hayatı için büyük bir önem arz ediyor. Bu bağlamda çalışmalar yürüten Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu'nun düzenlediği programa; Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman, İlçe Başkanımız Recep Kaya ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız Habibe Çırak ile birlikte katıldık." sözleri ile paylaştı..
Bir 9 kişi, kürsü ve şunu diyen bir yazı 'GETİP ve eiş İŞGELİŞTİRME PLATFORMU TICARET' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.