BAŞKAN BÜYÜKGÖZ SEDAT ÇELİK İLE YOLLARINI AYIRDI MI?

Siyaset 18.02.2024 - 21:18, Güncelleme: 18.02.2024 - 21:18
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ SEDAT ÇELİK İLE YOLLARINI AYIRDI MI?

KOCAELİ HABER - Cengi Yucak
Ak Parti Gebze Belediye Başkan adayı olarak mevcut belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ile devam klınmasından sonra Gebze Belediye Meclis üyesi aday listesinde yer alacak isimler de belli olmaya başladı.. Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ve il başkanı Şahin Talus'un onayından geçrtikten sonra Ak Parti Genel Merkezi Seçim İşleri Genel Başkan yardmcısı Ali İhsan Yavuz'un onayına gönderilen listenin yarın imzadan çıkması bekleniyor.. Kocaeli haberi gazetesi olarak yaptığımız araştırmda, Gebze Belediye Meclis üyesi kontenjanında belediye başkan yardımcısı olan isimlerden Mehmet Dinç tekrar listede yer alırken, diğer Belediye Başkan yardımcısı Sedat Çelik ise liste dışı kaldı.. Sedat Çelik'in liste dışı kaldığı iddiası ise siyaset kulislerinde "Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz seçildiği takdirde yeni dönemde Sedat Çelik ile yola devam etmeme kararı aldı" şeklinde yankı bulurken, bu yol ayrılığının nedenler ise merak edildi.. Öte yandan Cumhur İttifakı ortakları MHP'ye üç meclis üyeliği verildiği ve bu üç isimden birisinin ise belediye başkan yardımcılığı görevine getirileceği öğrenildi..
KOCAELİ HABER - Cengi Yucak

Ak Parti Gebze Belediye Başkan adayı olarak mevcut belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ile devam klınmasından sonra Gebze Belediye Meclis üyesi aday listesinde yer alacak isimler de belli olmaya başladı..

Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ve il başkanı Şahin Talus'un onayından geçrtikten sonra Ak Parti Genel Merkezi Seçim İşleri Genel Başkan yardmcısı Ali İhsan Yavuz'un onayına gönderilen listenin yarın imzadan çıkması bekleniyor..

Kocaeli haberi gazetesi olarak yaptığımız araştırmda, Gebze Belediye Meclis üyesi kontenjanında belediye başkan yardımcısı olan isimlerden Mehmet Dinç tekrar listede yer alırken, diğer Belediye Başkan yardımcısı Sedat Çelik ise liste dışı kaldı..

Sedat Çelik'in liste dışı kaldığı iddiası ise siyaset kulislerinde "Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz seçildiği takdirde yeni dönemde Sedat Çelik ile yola devam etmeme kararı aldı" şeklinde yankı bulurken, bu yol ayrılığının nedenler ise merak edildi..

Öte yandan Cumhur İttifakı ortakları MHP'ye üç meclis üyeliği verildiği ve bu üç isimden birisinin ise belediye başkan yardımcılığı görevine getirileceği öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.