DEM Parti Kocaeli Büyükşehir Adayı belli oldu

Siyaset 17.02.2024 - 17:22, Güncelleme: 17.02.2024 - 17:22
 

DEM Parti Kocaeli Büyükşehir Adayı belli oldu

KOCAELİ HABERİ
DEM Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan adayları Hasan Özgüneş ve Selda İlgöz Koçayiğit oldu.. DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında 13 ilde partisinin adaylarını açıkladı. Bu iller arasında Kocaeli de yer aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan adayları Hasan Özgüneş, Selda İlgöz Koçyiğit ikilisi oldular. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eş Başkaş adayı olarak açıklanan Hasan Özgüneş, HDP’den 27. Dönem Şırnak Milletvekili olarak görev yapmıştı. Selda İlgöz Koçayiğit ise Yeşil Sol Parti Kocaeli 4. Sıra Milletvekili adayı olmuştu.
KOCAELİ HABERİ

DEM Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan adayları Hasan Özgüneş ve Selda İlgöz Koçayiğit oldu..

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında 13 ilde partisinin adaylarını açıkladı. Bu iller arasında Kocaeli de yer aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan adayları Hasan Özgüneş, Selda İlgöz Koçyiğit ikilisi oldular.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eş Başkaş adayı olarak açıklanan Hasan Özgüneş, HDP’den 27. Dönem Şırnak Milletvekili olarak görev yapmıştı. Selda İlgöz Koçayiğit ise Yeşil Sol Parti Kocaeli 4. Sıra Milletvekili adayı olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.