DEVA ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

Siyaset 17.02.2024 - 16:24, Güncelleme: 17.02.2024 - 16:24
 

DEVA ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Büşra Emir oldu.. Geçtiğimiz hafta ilçe yönetim kurulu ile birlikte topluca istifa eden DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanlığından istifa eden Mehmet saraç'ın yerine Büşra Emir ilçe başkanı olarak atadı.. DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Zeynep Aydın Sudan tarafından Çayırova İlçe Başkanlığına atanan Büşra Emir, DEVA POartisi Darıca ilçe kurucu yönetim kurulu üyeliği ve DEVA Partisi Gebze ilçe yönetim kurulu üyesi ve ilçe sekreterliği görevlerinde bulunmuştu..
KOCAELİ HABERİ

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Büşra Emir oldu..

Geçtiğimiz hafta ilçe yönetim kurulu ile birlikte topluca istifa eden DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanlığından istifa eden Mehmet saraç'ın yerine Büşra Emir ilçe başkanı olarak atadı..

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Zeynep Aydın Sudan tarafından Çayırova İlçe Başkanlığına atanan Büşra Emir, DEVA POartisi Darıca ilçe kurucu yönetim kurulu üyeliği ve DEVA Partisi Gebze ilçe yönetim kurulu üyesi ve ilçe sekreterliği görevlerinde bulunmuştu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.