YAŞAR ÇAKMAK GTO GENEL SEKRETERLİĞİ İDDİASINA ''DOĞRU HABER DEĞİL'' DEDİ

Güncel 14.02.2024 - 10:15, Güncelleme: 14.02.2024 - 10:32
 

YAŞAR ÇAKMAK GTO GENEL SEKRETERLİĞİ İDDİASINA ''DOĞRU HABER DEĞİL'' DEDİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Bugün yayınladığımız "GEBZE TİCARET ODASI GENEL SEKRETERLİĞİNE AK PARTİLİ YAŞAR ÇAKMAK MI GETİRİLİYOR?" manşetli haberimizde, GTO Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin'in işten çıkartan GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş'ın, yeni genel sekreter alımı ile ilgili olarak ortaya atılan "Ak Parti Gebze Belediyesi eski meclis üyesi Yaşar Çakmak'ı mı alacak" şeklindeki bir iddia şu ifadelere de yer vermiştik; "18 gün önce sormuş olduğumuz “Ve bakalım Başkan Aslantaş, aylık 100 bin TL maaş alacak olan Genel sekreterlik görevine kimi getirecek?” sorusu için bize verilen cevaplar arasında “Aylık 100 bin TL maaş alacak olan GTO Genel sekreterlik görevine, Ak Parti eski Gebze Belediye Meclis üyesi ve Ak Parti Kocaekli milletvekili aday adayı Yaşar Çakmak getirilmek isteniyor” iddiasını duyunca “yok etik ve doğru eğil, olmaz öyle şey” dedik, kendi kendimize" GTO'ya genel sekreter olarak alıncak ismin siyasi bir isimden ziyade Ticaret Odası mevzuatına hakim ve konusunda uzmanlaşmış liyakat sahibi isimlerden olmalı şeklinde yorumda bulunduğumuz bu haber üzerine bana ileti yazan Yaşar Çakmak "Doğru olmayan bir haber üzerine, yaptığınız yorumları esefle karşılıyorum. Yazık." açıklamasında bulundu.. Biz de kendisine, bizim işimizin gazetecilik olduğunu belirttik ve "Doğru olmadığına çok sevindik, gerekli açıklamayı yaparsanız seve seve hemen yayınlarız Yaşar bey. Bizim çabamız, Bu önemli kurumu , siyaset dışı tutmaya çalışmak" diye cevap verdik. İşte o haberimizi okumak için tıklayınız  "GEBZE TİCARET ODASI GENEL SEKRETERLİĞİNE AK PARTİLİ YAŞAR ÇAKMAK MI GETİRİLİYOR?"  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Bugün yayınladığımız "GEBZE TİCARET ODASI GENEL SEKRETERLİĞİNE AK PARTİLİ YAŞAR ÇAKMAK MI GETİRİLİYOR?" manşetli haberimizde, GTO Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin'in işten çıkartan GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş'ın, yeni genel sekreter alımı ile ilgili olarak ortaya atılan "Ak Parti Gebze Belediyesi eski meclis üyesi Yaşar Çakmak'ı mı alacak" şeklindeki bir iddia şu ifadelere de yer vermiştik;

"18 gün önce sormuş olduğumuz “Ve bakalım Başkan Aslantaş, aylık 100 bin TL maaş alacak olan Genel sekreterlik görevine kimi getirecek?” sorusu için bize verilen cevaplar arasında “Aylık 100 bin TL maaş alacak olan GTO Genel sekreterlik görevine, Ak Parti eski Gebze Belediye Meclis üyesi ve Ak Parti Kocaekli milletvekili aday adayı Yaşar Çakmak getirilmek isteniyor” iddiasını duyunca “yok etik ve doğru eğil, olmaz öyle şey” dedik, kendi kendimize"

GTO'ya genel sekreter olarak alıncak ismin siyasi bir isimden ziyade Ticaret Odası mevzuatına hakim ve konusunda uzmanlaşmış liyakat sahibi isimlerden olmalı şeklinde yorumda bulunduğumuz bu haber üzerine bana ileti yazan Yaşar Çakmak "Doğru olmayan bir haber üzerine, yaptığınız yorumları esefle karşılıyorum. Yazık." açıklamasında bulundu..

Biz de kendisine, bizim işimizin gazetecilik olduğunu belirttik ve "Doğru olmadığına çok sevindik, gerekli açıklamayı yaparsanız seve seve hemen yayınlarız Yaşar bey. Bizim çabamız, Bu önemli kurumu , siyaset dışı tutmaya çalışmak" diye cevap verdik.

İşte o haberimizi okumak için tıklayınız
 "
GEBZE TİCARET ODASI GENEL SEKRETERLİĞİNE AK PARTİLİ YAŞAR ÇAKMAK MI GETİRİLİYOR?"
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.