İBRAHİM PEHLİVAN GEBZE'DE 15 YIL SONRA MAKAM POZU VERDİ

Siyaset 12.02.2024 - 10:32, Güncelleme: 12.02.2024 - 10:55
 

İBRAHİM PEHLİVAN GEBZE'DE 15 YIL SONRA MAKAM POZU VERDİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
1994 yerel seçimlerinde Kaymakamlık görevinden istifa ederek Fazilet partsinden Darıca Belediye başkanı seçilen İbrahim Pehlivan, Darıca'da iki dönem başkanlık yaptıktan sonra 2004 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Gebze Belediye Başkanı seçilmişti.. 2009 seçimlerinde tekrar aday gösterilmeyerek koltuğunu yine Ak Partiden Adnan Köşker'e devreden İbrahim Pehlivan aynı yıl içinde Saharya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atanmıştı.. 10 yıl süre ile Sakarya'da görev yapan İbrahim Pehlivan 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen Tahir Büyükakın'ın görevlendirmesi üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'inde Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Koordinatörlüğü görevini üstlenmişti.. Makam odası Gebze'de ki Büyükşehir Belediyesi binası içerisinde bulunan İbrahim Pehlivan, buradaki makam odasından pek fotoğraf vermezken,  2009 yılından beri yani 15 yıl aradan sonra Gebze'de ki makam odasından ilk defa poz verdi.. BAŞKAN BÜYÜKGZ, PEHLİVAN'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ Gebze Belediye Başkanı ve başkan adayı Zinnur Büyükgöz, eski dönem belediye başkanlarına vefa ziyaretlerinde bulundu. Başkan Büyükgöz, Gebze Belediyesi’nin geçmiş dönem başkanlarından ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan'ı da Gebze'de ki makam odasında ziyaret etti.. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve beraberindeki heyetin de kendisine eşlik ettiği Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan’ın ziyaret etti. Başkan Büyükgöz ve beraberindeki AK Partili heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Belediyesi eski Başkanı İbrahim Pehlivan, 2004-2009 dönminde kendisinin yanında belediye başkan yardımcılığı görevini de üstlenmiş olan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e seçim çalışmalarında başarılar diledi.  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

1994 yerel seçimlerinde Kaymakamlık görevinden istifa ederek Fazilet partsinden Darıca Belediye başkanı seçilen İbrahim Pehlivan, Darıca'da iki dönem başkanlık yaptıktan sonra 2004 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Gebze Belediye Başkanı seçilmişti..

2009 seçimlerinde tekrar aday gösterilmeyerek koltuğunu yine Ak Partiden Adnan Köşker'e devreden İbrahim Pehlivan aynı yıl içinde Saharya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atanmıştı..

10 yıl süre ile Sakarya'da görev yapan İbrahim Pehlivan 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen Tahir Büyükakın'ın görevlendirmesi üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'inde Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Koordinatörlüğü görevini üstlenmişti..

Makam odası Gebze'de ki Büyükşehir Belediyesi binası içerisinde bulunan İbrahim Pehlivan, buradaki makam odasından pek fotoğraf vermezken,  2009 yılından beri yani 15 yıl aradan sonra Gebze'de ki makam odasından ilk defa poz verdi..

BAŞKAN BÜYÜKGZ, PEHLİVAN'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
Gebze Belediye Başkanı ve başkan adayı Zinnur Büyükgöz, eski dönem belediye başkanlarına vefa ziyaretlerinde bulundu. Başkan Büyükgöz, Gebze Belediyesi’nin geçmiş dönem başkanlarından ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan'ı da Gebze'de ki makam odasında ziyaret etti..

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve beraberindeki heyetin de kendisine eşlik ettiği Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan’ın ziyaret etti.

Başkan Büyükgöz ve beraberindeki AK Partili heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Belediyesi eski Başkanı İbrahim Pehlivan, 2004-2009 dönminde kendisinin yanında belediye başkan yardımcılığı görevini de üstlenmiş olan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e seçim çalışmalarında başarılar diledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.