AK PARTİ ADAY ADAYLARININ DİKKATİNE!

Siyaset 11.02.2024 - 11:24, Güncelleme: 11.02.2024 - 12:13
 

AK PARTİ ADAY ADAYLARININ DİKKATİNE!

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Partiyi kurulduğu günden beri tam 23 yıldır aralıksız ve pür dikkat takip eden birisi olarak, her seçim ve kongre dönemlerinde, doğru bilgiyi ilk veren gazeteci olmak için verdiğim çabayı bir ben bilirim bir de yakın çalışma arkadaşlarım..  Ak Parti Kocaeli siyasetinde olup biten veya olacak olanlara dair sık sık görüşlerine ve yorumlarına başvurduğum birbirinden değerli ve öngörülü siyasi isimler vardır. 2024 yerel seçimlerinde olası belediye başkan adayları için onların öngörü ve yorumlarını zaman zaman sizlerle paylaştım. 27 Ocak 2024 tarihinde Ak Parti Kocaeli ilçe belediye başkan adayları açıklanınca hemen o siyasilerimizden birisini aradım ve "Açıklanan Ak Parti Koaceli ilçe belediye başkan adaylarını nasıl buldunuz" diye sordum.. Biraz sitem ve biraz da kırgın ses tonu ile "Arkasına milletvekili desteği almadan belediye başkan aday adayı olanlar hayal kırıklığı yaşadı" dedi.. -Biraz daha açar mısın? -Nesini açacağım, tablo ortada. Hangi ilçede, hangi milletvekili, hangi aday adayının belediye başkan adayı olmasını istedi, Büyükşehir belediye başkanı kimi istedi, kimi istemedi ona bak yeter.. Ses tonundaki öfkeyi sezince, daha fazlasına üstelemedim ve devamını kendim yorumlamaya karar verdim; Ak parti siyasetinde artık bundan sonra bir yerlere aday adayı olacak isimler, kesinlikle yola çıkmadan önce mutlaka yukarlardan bir yerlerden tam destek almadıkça yerlerinden kıpırdamasınlar.. Çünkü 2024 yerel seçimlerinin aday adaylık süreci bize şunu gösterdi ki; Milletvekili ve büyükşehir belediye başkan adayı desteğiniz olmadığı sürece, ne ilçe teşkilalarının ve ne de ilçe halkının desteğiniin hiç bir karşılığı olmuyor.. Her zaman söylemişimdir; Siyaset istatistiktir İstatistik matematiktir Matematik rakamlardır Rakamlar ve sonuçlar ortada..   
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Partiyi kurulduğu günden beri tam 23 yıldır aralıksız ve pür dikkat takip eden birisi olarak, her seçim ve kongre dönemlerinde, doğru bilgiyi ilk veren gazeteci olmak için verdiğim çabayı bir ben bilirim bir de yakın çalışma arkadaşlarım.. 

Ak Parti Kocaeli siyasetinde olup biten veya olacak olanlara dair sık sık görüşlerine ve yorumlarına başvurduğum birbirinden değerli ve öngörülü siyasi isimler vardır. 2024 yerel seçimlerinde olası belediye başkan adayları için onların öngörü ve yorumlarını zaman zaman sizlerle paylaştım.

27 Ocak 2024 tarihinde Ak Parti Kocaeli ilçe belediye başkan adayları açıklanınca hemen o siyasilerimizden birisini aradım ve "Açıklanan Ak Parti Koaceli ilçe belediye başkan adaylarını nasıl buldunuz" diye sordum..

Biraz sitem ve biraz da kırgın ses tonu ile "Arkasına milletvekili desteği almadan belediye başkan aday adayı olanlar hayal kırıklığı yaşadı" dedi..

-Biraz daha açar mısın?
-Nesini açacağım, tablo ortada. Hangi ilçede, hangi milletvekili, hangi aday adayının belediye başkan adayı olmasını istedi, Büyükşehir belediye başkanı kimi istedi, kimi istemedi ona bak yeter..

Ses tonundaki öfkeyi sezince, daha fazlasına üstelemedim ve devamını kendim yorumlamaya karar verdim;
Ak parti siyasetinde artık bundan sonra bir yerlere aday adayı olacak isimler, kesinlikle yola çıkmadan önce mutlaka yukarlardan bir yerlerden tam destek almadıkça yerlerinden kıpırdamasınlar..

Çünkü 2024 yerel seçimlerinin aday adaylık süreci bize şunu gösterdi ki;
Milletvekili ve büyükşehir belediye başkan adayı desteğiniz olmadığı sürece, ne ilçe teşkilalarının ve ne de ilçe halkının desteğiniin hiç bir karşılığı olmuyor..

Her zaman söylemişimdir;
Siyaset istatistiktir
İstatistik matematiktir
Matematik rakamlardır
Rakamlar ve sonuçlar ortada..   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.