AK PARTİ GEBZE'DE NOSTALJİK ANLAR

Siyaset 10.02.2024 - 06:31, Güncelleme: 10.02.2024 - 06:31
 

AK PARTİ GEBZE'DE NOSTALJİK ANLAR

KOCAELİ HABER, - Cengiz Yucak
Seçim dönemleri harketli dönemlerdir. harekkette bereket vardır ve o berekete ulaşabilecek hareketi sağlayacak olanda insan kaynağıdır. İşte o yüzdendir ki, her seçim döneminde partiler, dünden bugüne partilerinde görevler üstlenmiş olan ne kadar insan varsa hepsine ulaşarak, hareketin için çekmeye çalışırlar.. Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya dün Gebze Belediye başkanı ve başkan adayı Zinnur Büyükgöz ile birlikte Gebze Belediyesi eski başkanlarını tek tek evlerinde veya iş yerlerinde ziyaret ederek hal hatır sorup gönüllerini aldı.. Ak Parti Gebze ilçe SKM Başkanı Hasan Özdemir'de ilçe teşkilat başkanı Mehmet Ceylan ile birlikte Ak Parti Gebze il teşkilatında daha önce görevler üstlenmiş olan eski başkan yardımcılarını parti ilçe binasın davet ederek toplantı düzenledi.. Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcıları Yurdanur Üresin Tohum, Serkan Özgenç, Enes Yaylak, Mustafa Demir, Hüseyin Karadeniz ve İlhan Tuğrul'un katılım sağladığı bu toplantıda eski günler de yad edildi ve bu nosatljik bulumayı tarihe not düşmek için toplu fotoğraf çekimleri yapıldı.. 
KOCAELİ HABER, - Cengiz Yucak

Seçim dönemleri harketli dönemlerdir. harekkette bereket vardır ve o berekete ulaşabilecek hareketi sağlayacak olanda insan kaynağıdır. İşte o yüzdendir ki, her seçim döneminde partiler, dünden bugüne partilerinde görevler üstlenmiş olan ne kadar insan varsa hepsine ulaşarak, hareketin için çekmeye çalışırlar..

Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya dün Gebze Belediye başkanı ve başkan adayı Zinnur Büyükgöz ile birlikte Gebze Belediyesi eski başkanlarını tek tek evlerinde veya iş yerlerinde ziyaret ederek hal hatır sorup gönüllerini aldı..

Ak Parti Gebze ilçe SKM Başkanı Hasan Özdemir'de ilçe teşkilat başkanı Mehmet Ceylan ile birlikte Ak Parti Gebze il teşkilatında daha önce görevler üstlenmiş olan eski başkan yardımcılarını parti ilçe binasın davet ederek toplantı düzenledi..

Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcıları Yurdanur Üresin Tohum, Serkan Özgenç, Enes Yaylak, Mustafa Demir, Hüseyin Karadeniz ve İlhan Tuğrul'un katılım sağladığı bu toplantıda eski günler de yad edildi ve bu nosatljik bulumayı tarihe not düşmek için toplu fotoğraf çekimleri yapıldı.. 
Fotoğraf açıklaması yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.