VEYSEL TİPİOĞLU SEÇİM STARTINI DERİNCE'DEN VERDİ

Siyaset 04.02.2024 - 13:27, Güncelleme: 04.02.2024 - 13:27
 

VEYSEL TİPİOĞLU SEÇİM STARTINI DERİNCE'DEN VERDİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli dün ilçe belediye başkanlarını açıkladı ve Kocaeli milletvekili Veysel Tipioğlu'da bugün ilk seçim startını Derince ilçesinden verdi.. Milletvekili Veysel Tipioğlu bugün Ak Parti Derince ilçe teşkilatına giderek yaptığı toplantıyı sosyal medyadan "Derince Belediye Başkan Adayımız İbrahim Şirin ile birlikte İlçe Teşkilatımızı ziyaret ettik.31 Mart seçimlerinde eser ve hizmet aşkıyla milletimizin huzuruna çıkıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Derincemize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız." sözleri ile paylaştı.. Derince'de seçimin Ak Parti adayı İbrahim Şirin ile CHP'nin adayı Av. Sertif Gökçe arasında geçmesi bekleniyor..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli dün ilçe belediye başkanlarını açıkladı ve Kocaeli milletvekili Veysel Tipioğlu'da bugün ilk seçim startını Derince ilçesinden verdi..

Milletvekili Veysel Tipioğlu bugün Ak Parti Derince ilçe teşkilatına giderek yaptığı toplantıyı sosyal medyadan "Derince Belediye Başkan Adayımız İbrahim Şirin ile birlikte İlçe Teşkilatımızı ziyaret ettik.31 Mart seçimlerinde eser ve hizmet aşkıyla milletimizin huzuruna çıkıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Derincemize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız." sözleri ile paylaştı..

Derince'de seçimin Ak Parti adayı İbrahim Şirin ile CHP'nin adayı Av. Sertif Gökçe arasında geçmesi bekleniyor..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.