BÜYÜKGÖZ BAKAN YARDIMCISI BOYRAZ İLE HASRET GİDERDİ

Siyaset 22.01.2024 - 10:30, Güncelleme: 22.01.2024 - 10:30
 

BÜYÜKGÖZ BAKAN YARDIMCISI BOYRAZ İLE HASRET GİDERDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Meclis üyesi  Meclis Üyesi Sefa Zengin'in oğlu Yunus Emre Zengin ve  Betül Demir yaşamlarını birleştirdiler.. Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz düğüne gelen Ak Parti Kocaeli eski il koordinatörü ve Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz ile hasret giderip samimiyetlerinin boyutunu gösteren fotoğraf verdi ve o anları sosyal medyadan "Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcımız Sayın Osman Boyraz'ın da katıldığı nikah töreninde; Meclis Üyemiz Sefa Zengin'in oğlu Yunus Emre Zengin evladımızla Betül Demir kızımızın mutlu gününe şahitlik ettik. Rabbim iki cihan saadeti nasip eylesin." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Meclis üyesi  Meclis Üyesi Sefa Zengin'in oğlu Yunus Emre Zengin ve  Betül Demir yaşamlarını birleştirdiler..

Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz düğüne gelen Ak Parti Kocaeli eski il koordinatörü ve Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz ile hasret giderip samimiyetlerinin boyutunu gösteren fotoğraf verdi ve o anları sosyal medyadan "Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcımız Sayın Osman Boyraz'ın da katıldığı nikah töreninde; Meclis Üyemiz Sefa Zengin'in oğlu Yunus Emre Zengin evladımızla Betül Demir kızımızın mutlu gününe şahitlik ettik. Rabbim iki cihan saadeti nasip eylesin." sözleri ile paylaştı..
Bir 7 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.