GTO VAKIF TOPLANTISINA ÇİLER VE ŞERİFALİOĞLU DAMGASI

Güncel 28.12.2023 - 02:06, Güncelleme: 28.12.2023 - 02:06
 

GTO VAKIF TOPLANTISINA ÇİLER VE ŞERİFALİOĞLU DAMGASI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Vakfı Mütevelli Heyeti Toplantısı dün GTO Meclis toplantsının öncesinde gerçekleştirildi. Toplantının Divan başkanlığını GTO Meclis başkanı Oğuz Şerifalioğlu yaptı.. Gebze Ticaret Odası Meclis salonunda gerçekleştirilen GTO Vakıf toplantısında, İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve tüm şehitleri anarak konuşmasına başlayan Başkan Oğuz Şerifalioğlu, konuşmasının devamında, “Gebze'nin İl olması en büyük hayalimiz ve umudumuz. Devletimize Gebze’nin il yapılması için tekrar çağrıda bulunuyorum. Gebze’mizin il yapılması için devlet büyüklerimizden destek bekliyoruz. Lütfen siyasetçilerimiz de. Gebze’nin bu haklı talebini siyasileştirmesinler” dedi.. Başkan Şerifalioğlu ayrıca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun özel görevlendirmesi üzerine, 5 Ocak 2024 tarihinde Amerika’ya giderek, Şikago’da düzenlenecek olan TOBB TTM toplantılarına katılacağını ve Türkiye ile Amerika arasında ticareti geliştirmek için gerçekleştirilen bu toplantılardaki izlenimlerini, Türkiye'de ki Ticaret Odalarına aktaracağını açıkladı.. NAİL ÇİLER DEPREM BÖLGESİNE OKUL İSTEDİ Gebze Ticaret Odası Vakıf toplantısına katılan GTO onursal başkanı ve CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’de bir konuşma yaptı. Nail Çiler konuşmasında deprem bölgesine okul yapılması için GTO Vakfı Mütevelli Heyetine çağrıda bulunarak “GTO Vakfı Mütevelli Heyetimiz önemli çalışmalar yapıyor. Hepimizin yüreğini yakan 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depreminde, bizler Ticaret Odası olarak yaptığımız hizmetler, çalışmalar ortada. 125 tır yardım malzemesi gönderdik bölgeye. Depremzedelere her türlü destek vermek için hep birlikte çalıştık. Deprem bölgesine yönelik sorumluluklarımızı yerine getirmek amacıyla eğitim kurumu kurulması öneriyorum. Deprem riskine karşı toplumsal bilinç ve güvenli eğitimle birlikte, yatırımlarımızı bu öncelikli alana yönlendirmeliyiz. Deprem bölgesinde şimdi eğitim kurumlarına ihtiyaç var.  Oraya bir eğitim kuruluşu yapmamız gerekiyor. Odanın parası var ve üzerine ben ve arkadaşlarım 2 milyon lira tamamlayacağız. Yeter ki bizler şimdi burada o okulu yapmak için karar alalım” dedi.. Nail Çiler’in bu önerisi GTO Vakfı üyeleri arasında olumlu karşılık buldu.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Vakfı Mütevelli Heyeti Toplantısı dün GTO Meclis toplantsının öncesinde gerçekleştirildi. Toplantının Divan başkanlığını GTO Meclis başkanı Oğuz Şerifalioğlu yaptı..

Gebze Ticaret Odası Meclis salonunda gerçekleştirilen GTO Vakıf toplantısında, İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve tüm şehitleri anarak konuşmasına başlayan Başkan Oğuz Şerifalioğlu, konuşmasının devamında, “Gebze'nin İl olması en büyük hayalimiz ve umudumuz. Devletimize Gebze’nin il yapılması için tekrar çağrıda bulunuyorum. Gebze’mizin il yapılması için devlet büyüklerimizden destek bekliyoruz. Lütfen siyasetçilerimiz de. Gebze’nin bu haklı talebini siyasileştirmesinler” dedi..

Başkan Şerifalioğlu ayrıca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun özel görevlendirmesi üzerine, 5 Ocak 2024 tarihinde Amerika’ya giderek, Şikago’da düzenlenecek olan TOBB TTM toplantılarına katılacağını ve Türkiye ile Amerika arasında ticareti geliştirmek için gerçekleştirilen bu toplantılardaki izlenimlerini, Türkiye'de ki Ticaret Odalarına aktaracağını açıkladı..

NAİL ÇİLER DEPREM BÖLGESİNE OKUL İSTEDİ

Gebze Ticaret Odası Vakıf toplantısına katılan GTO onursal başkanı ve CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’de bir konuşma yaptı.

Nail Çiler konuşmasında deprem bölgesine okul yapılması için GTO Vakfı Mütevelli Heyetine çağrıda bulunarak “GTO Vakfı Mütevelli Heyetimiz önemli çalışmalar yapıyor. Hepimizin yüreğini yakan 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depreminde, bizler Ticaret Odası olarak yaptığımız hizmetler, çalışmalar ortada. 125 tır yardım malzemesi gönderdik bölgeye. Depremzedelere her türlü destek vermek için hep birlikte çalıştık. Deprem bölgesine yönelik sorumluluklarımızı yerine getirmek amacıyla eğitim kurumu kurulması öneriyorum. Deprem riskine karşı toplumsal bilinç ve güvenli eğitimle birlikte, yatırımlarımızı bu öncelikli alana yönlendirmeliyiz. Deprem bölgesinde şimdi eğitim kurumlarına ihtiyaç var.  Oraya bir eğitim kuruluşu yapmamız gerekiyor. Odanın parası var ve üzerine ben ve arkadaşlarım 2 milyon lira tamamlayacağız. Yeter ki bizler şimdi burada o okulu yapmak için karar alalım” dedi..

Nail Çiler’in bu önerisi GTO Vakfı üyeleri arasında olumlu karşılık buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.