CEVDET YILMAZ EMEKLİ VE MEMUR MAAŞ ZAM ORANLARINI AÇIKLADI

Ekonomi 16.12.2023 - 00:10, Güncelleme: 16.12.2023 - 00:10
 

CEVDET YILMAZ EMEKLİ VE MEMUR MAAŞ ZAM ORANLARINI AÇIKLADI

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "Memur ve memur emeklisi için yüzde 50 civarında bir artış olacak" dedi.. Cevdet Yılmaz "İmkanlarımızı zorlayarak emeklilerimizin yanında olacağız. Memur emeklisiyle ilgili toplu sözleşme gereği alacakları bir fark ve enflasyon farkı var. Memur ve memur emeklisi için yüzde 50 civarında bir artış olacak. İşçi emeklileri daha farklı şartlara tabi. Farklı emekli kesimleri arasındaki dengeyi koruyucu ve özellikle daha düşük alanları gözetici bir yaklaşım sergileyeceğiz." açıklamasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "Memur ve memur emeklisi için yüzde 50 civarında bir artış olacak" dedi..

Cevdet Yılmaz "İmkanlarımızı zorlayarak emeklilerimizin yanında olacağız. Memur emeklisiyle ilgili toplu sözleşme gereği alacakları bir fark ve enflasyon farkı var. Memur ve memur emeklisi için yüzde 50 civarında bir artış olacak. İşçi emeklileri daha farklı şartlara tabi. Farklı emekli kesimleri arasındaki dengeyi koruyucu ve özellikle daha düşük alanları gözetici bir yaklaşım sergileyeceğiz." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.