CEMİL YAMAN GEBZE'NİN YOLUNU UNUTTU

İlçeler 13.09.2023 - 07:56, Güncelleme: 13.09.2023 - 07:56
 

CEMİL YAMAN GEBZE'NİN YOLUNU UNUTTU

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday listesinin 7.inci sırasında yer alan Gebzeli Yasemin Özdemir milletvekili seçilemediği için Milletvekili  seçilen Dilovalı Cemil Yaman bu dönemde de "Ak Parti Gebze Bölgesi Milletvekili" oma özelliğini korumaya devam ediyor.. Ak Parti Gebze Bölgesi Milletvekili Cemil Yaman aynı zamanda hem Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve hem de Ak Parti Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde çok sayıda ili koordinatörlük görevlerinden dolayı sürekli Gebze Bölgesinden uzaaklarda görevlere gidiyor.. Cemil Yaman çocuklarının eğitimindeki sürekliliği bozmamak için Gebze'de ikamet etmesine rağmen parti görevlerinden dolayı Gebze'ye gelemiyor ve hatta dün okulların açılışında dahi okula giden çocuklarının yanında değil, yine parti görevi için bu kez Tunceli'de idi.. Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz ve İl Başkanı Dr.Sercan Özaydın ile birlikte Tunceli'ye giden Cemil Yaman Vali  Bülent Tekbıyıkoğlu'nu ziyaret etti.. Ve bakın sonra hangi çalışmalarda bulundu; "AK Parti Tunceli İl Başkanlığımızda İlçe Başkanlarımız, Mazgirt ve Çemişgezek Belediye Başkanlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İl Genel Meclis Üyemiz ile bir araya geldik. Memur-Sen Tunceli İl Temsilciliğimizin ev sahipliğinde, Tunceli'mizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarımızın kıymetli yöneticileri ile buluştuk." "Tunceli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hıdır Belice’yi ziyaret ettik." "Ak Parti Tunceli İl Ana Kadememiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız, Merkez İlçe Yönetimimizle bir araya gelerek yerel seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulunduk."  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday listesinin 7.inci sırasında yer alan Gebzeli Yasemin Özdemir milletvekili seçilemediği için Milletvekili  seçilen Dilovalı Cemil Yaman bu dönemde de "Ak Parti Gebze Bölgesi Milletvekili" oma özelliğini korumaya devam ediyor..

Ak Parti Gebze Bölgesi Milletvekili Cemil Yaman aynı zamanda hem Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve hem de Ak Parti Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde çok sayıda ili koordinatörlük görevlerinden dolayı sürekli Gebze Bölgesinden uzaaklarda görevlere gidiyor..

Cemil Yaman çocuklarının eğitimindeki sürekliliği bozmamak için Gebze'de ikamet etmesine rağmen parti görevlerinden dolayı Gebze'ye gelemiyor ve hatta dün okulların açılışında dahi okula giden çocuklarının yanında değil, yine parti görevi için bu kez Tunceli'de idi..

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz ve İl Başkanı Dr.Sercan Özaydın ile birlikte Tunceli'ye giden Cemil Yaman Vali  Bülent Tekbıyıkoğlu'nu ziyaret etti..

Ve bakın sonra hangi çalışmalarda bulundu;

"AK Parti Tunceli İl Başkanlığımızda İlçe Başkanlarımız, Mazgirt ve Çemişgezek Belediye Başkanlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İl Genel Meclis Üyemiz ile bir araya geldik. Memur-Sen Tunceli İl Temsilciliğimizin ev sahipliğinde, Tunceli'mizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarımızın kıymetli yöneticileri ile buluştuk."

"Tunceli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hıdır Belice’yi ziyaret ettik."

"Ak Parti Tunceli İl Ana Kadememiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız, Merkez İlçe Yönetimimizle bir araya gelerek yerel seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulunduk."

Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir
Resim
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Kemal has
(13.09.2023 11:48 - #1006)
Yolunu halka verdiği telefonlara bile bakmaz kendisi mesajları görmez ama seçim geliyor elbet bir yer de karşıma çıkar allah'havale ettim
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.