ELMALI AK PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANLIK KOLTUĞUNA ÇABUK ISINDI

Siyaset 04.09.2023 - 23:54, Güncelleme: 05.09.2023 - 11:49
 

ELMALI AK PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANLIK KOLTUĞUNA ÇABUK ISINDI

KOCAELİ HABERİ
2024 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye Başkan aday adayı olmak için Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Servet Günay'ın yerine İlçe Başkan vekili Paşa Ali Elmalı ilçe başkanı olaraak görev yapmaya başladı.. Ak Parti Kocaeli il Teşkilatı ve Genel Merkez tarafından yeni ilçe başkanı atanıncaya kadar Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığı görevini  Paşa Ali Elmalı yürütmeye devam edecek.. Yeni İlçe Başkanının belirlenmesi için süreç devam ederken, ilk iş olarak sosyal medya sayfasındaki kendi profil fotoğrafını değiştiren Paşa Ali Elmalı'ın ise ilçe başkanlığı makamına çabuk ısındığı ve bugünden tebrik ziyaretçilerinin sayısının artışı dikkatlerden kaçmıyor.. Ak Parti Çayırova resmi sosyal medya sayfasından dünkü ziyaretler için yapılan paylaşımda "İlçe Başkan Vekilimiz Paşa Ali Elmalı ve İlçe Teşkilatımıza ziyaretlerimize gelen, Çayırova Belediyesi Meclis Üyelerimize Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.. 
KOCAELİ HABERİ

2024 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye Başkan aday adayı olmak için Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Servet Günay'ın yerine İlçe Başkan vekili Paşa Ali Elmalı ilçe başkanı olaraak görev yapmaya başladı..

Ak Parti Kocaeli il Teşkilatı ve Genel Merkez tarafından yeni ilçe başkanı atanıncaya kadar Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığı görevini  Paşa Ali Elmalı yürütmeye devam edecek..

Yeni İlçe Başkanının belirlenmesi için süreç devam ederken, ilk iş olarak sosyal medya sayfasındaki kendi profil fotoğrafını değiştiren Paşa Ali Elmalı'ın ise ilçe başkanlığı makamına çabuk ısındığı ve bugünden tebrik ziyaretçilerinin sayısının artışı dikkatlerden kaçmıyor..

Ak Parti Çayırova resmi sosyal medya sayfasından dünkü ziyaretler için yapılan paylaşımda "İlçe Başkan Vekilimiz Paşa Ali Elmalı ve İlçe Teşkilatımıza ziyaretlerimize gelen, Çayırova Belediyesi Meclis Üyelerimize Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.