Gebze'de düzenlenen Offroad Festivali nefes kesti (VİDEO)

Spor 04.06.2023 - 23:06, Güncelleme: 04.06.2023 - 23:06
 

Gebze'de düzenlenen Offroad Festivali nefes kesti (VİDEO)

KOCAELİ HABERİ
Gebze Denizli köyünde düzenlenen Offroad Festivali muhteşem bir final ile sona erdi.. Gebze Belediyesinin sponsorluğunda düzenlenen ve iki gün süren yarışlarda,100 offroad aracı, 60'a yakın offroad takımı kıyasıya yarıştı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz şampiyon olan ve dereceye giren sürücülere kupa ve madalyalarını takdim ettikten sonra "Katılım gösteren sporculara, organizasyonda emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Dereceye giren takımları kutluyorum." dedi...
KOCAELİ HABERİ

Gebze Denizli köyünde düzenlenen Offroad Festivali muhteşem bir final ile sona erdi..

Gebze Belediyesinin sponsorluğunda düzenlenen ve iki gün süren yarışlarda,100 offroad aracı, 60'a yakın offroad takımı kıyasıya yarıştı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz şampiyon olan ve dereceye giren sürücülere kupa ve madalyalarını takdim ettikten sonra "Katılım gösteren sporculara, organizasyonda emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Dereceye giren takımları kutluyorum." dedi...

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.